意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 3|主題: 84708

請問餵奶前需否清潔乳頭

民房

國民生產總值:14

請問餵奶前需否清潔乳頭

該用戶已被刪除

Re: 請問餵奶前需否清潔乳頭

大宅

國民生產總值:1679

但係我覺得點樣都要抹下好d, 始終bb直接食架嘛

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

如果天氣好熱,你又出了一身大汗,俾BB食之前,就用清水抹抹乳頭就ok!其他時間,就唔需要

My Two Princess

別墅

國民生產總值:751

冇嫁

洋房

國民生產總值:173

用清水or濕紙巾清潔左先感覺衛生D
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

子爵府

國民生產總值:11575

用濕毛巾抹一抹成個breast
但有時快左手比阿囡食就唔記得抹, 都so far so good
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

國民生產總值:8457

我無喎...

大宅

國民生產總值:1302

me too
fsy 寫道:
我無喎...

大宅

國民生產總值:2514

除非放工返屋企周身汗,否則都唔會

民房

國民生產總值:14

多謝大家的意見

男爵府

國民生產總值:6651

除非周身汗 2件我都無抹.

大宅

國民生產總值:3947

好媽媽勳章

我都無的啊,如果有汗的話先會清潔一下,

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.