嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無人買左今日的蘋果日報

EmilyWL 寫道:
8月4日蘋果日報有1張免費入bb展coupon和1張減$5入bb展coupon

大家睇清楚, 免費入場係8月7日星期一,
減$5, 就聽日都用得.
coupon 係副刊E10右下角
憑coupon可以去換1份禮品
1-pampers 初生1包36片
2-媽媽寶寶(相信應該係過期)
3-Heinz米粉
4-藍苺健目素
5-Lactacyd 1支
6-Kawai 禮包1份
7-中華白海豚錢箱&相架
8-Phyto洗髮水
9-K's kids 小象(毛公仔)
10-蚊敵貼1盒10片

子爵府

弊在大部都係得一百份,藍苺健目素得三十份,最多係媽媽寶寶雜誌! :tongue:

民房

份報紙都成6兩啦

男爵府

好媽媽勳章

garfield123 寫道:
弊在大部都係得一百份,藍苺健目素得三十份,最多係媽媽寶寶雜誌! :tongue:

即係雜誌有好多優惠呀?因為我無睇開架,tks

民房

carykwok 寫道:
[quote]

即係雜誌有好多優惠呀?因為我無睇開架,tks[/quote]
我林你誤會了

大宅

8月7日, 咁我明天去咪無用 :tongue: :tongue:

複式洋房

今日仲有一份"玩具反抖城" o既優惠書送, 但我份報紙就冇送, 有冇人知有乜好嘢?

大宅

我份蘋果都無呀!

民房

有無人有辦法用最平GA方法入去啊

男爵府

好媽媽勳章

吳鐵通 寫道:
[quote]
carykwok 寫道:
[quote]

即係雜誌有好多優惠呀?因為我無睇開架,tks[/quote]
我林你誤會了[/quote
咁即係點呢?你應為係咩呢咁?

民房

我講GA係蘋果日報GA 優惠, 不是雜誌GA優惠

子爵府

我意思係用蘋果日報印花換禮物,"媽媽寶寶"有成千份,如果明天遲去,我唸得"媽媽寶寶"換!
唔係買媽媽寶寶"本雜誌會多D優惠!(我無睇開!唔知會唔會多D優惠!)

男爵府

好媽媽勳章

我意思係用蘋果日報印花換禮物,"媽媽寶寶"有成千份,如果明天遲去,我唸得"媽媽寶寶"換!
唔係買媽媽寶寶"本雜誌會多D優惠!(我無睇開!唔知會唔會多D優惠!)

哦,誤會左啫,唔駛咁激動! 我有2張免費TICKETS多,但我諗寄得比你地黎都遲喇,你地有無人住元朗付近丫黎我度攞?

子爵府

畀面勳章

carykwok:
pls check pm

男爵府

好媽媽勳章

各位媽咪,

你地動作真係快...好快有人pm左我喇,tickets好鬼快咁就送出左喇,sorry,我得2張咋,$5coupon我就大把,係3日通用既,你地要嘛?

大宅

唔好"你地""我地"咁講野啦, $5.- 啫, 就算買全票都係$20.-, 入到去都唔只駛廿蚊啦! 講到好似我地鬥快去搶你張"飛"咁!

男爵府

好媽媽勳章

honeyhoneyhoney 寫道:
唔好"你地""我地"咁講野啦, $5.- 啫, 就算買全票都係$20.-, 入到去都唔只駛廿蚊啦! 講到好似我地鬥快去搶你張"飛"咁!

只係想講比你知地,D飛已經送哂,因為真係有幾個媽咪PM比我,唔想浪費人地心機,抱住希望我先咁SEND出黎同大家講啫,有咩得罪你呢?我送既飛係$20免費入場TICKET,我做好心啫,你駛唔駛咁話我呢?唔係個個媽咪都好似你咁豪,入去唔止駛20蚊架嘛

洋房

carykwok都係好心才送出BB展的入場TICKET益吓其他媽咪啫!!

男爵府

請問免費coupon在那頁, 我找不到.

Thanks!
WC :lol:

大宅

o係副刊E9, 做點心下面.

好想攞尿片~~ 但係一定無份......

etcwendy 寫道:
請問免費coupon在那頁, 我找不到.

Thanks!
WC :lol:

首頁

尾頁

跳至