自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

littlechan 發表於 13-2-27 10:24
太detail我唔知道呀....我淨係知道佢去旺角samsung問搞唔掂, 索性去wilson問, 問左好似加around2千換過部新 ...

我一陣LUNCH過去WILSON問下先

男爵府

回覆:NOTE 2跌爆左個MON, 知唔知維修幾錢同埋整幾耐呀

我都跌爆左....好灰!

男爵府

bebu_jj 發表於 13-2-27 13:14
我都跌爆左....好灰!

唉..我部電話只係買左兩個幾月...跟住頭先我問收機鋪收幾多, 佢地話收三千五...SAMSUNG維修就二千元正...咁你有冇攞去SAMSUNG維修?

男爵府

回覆:NOTE 2跌爆左個MON, 知唔知維修幾錢同埋整幾耐呀

不如試下去先達問下啦

公爵府

好媽媽勳章

原來note 2咁易爆mon, 可以慳返唔換住
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:原來note+2咁易爆mon,+可以慳返唔換住

原帖由 mimi88 於 13-02-27 發表
原來note 2咁易爆mon, 可以慳返唔換住
其實未必關咩牌子咩機事...I記爆mon都聽唔少...我覺得小心D就得...我用三叔機多年...未試過爆mon

princessDD  iPhone爆咗要整都唔會咁貴,因為有大陸平parts  發表於 13-2-28 07:33
mimi88  咁又係  發表於 13-2-27 15:27

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

回覆 princessDD 的帖子

我新機唔夠一個月時, 都整了...$2000大元

男爵府

貝貝 發表於 13-2-27 15:23
其實未必關咩牌子咩機事...I記爆mon都聽唔少...我覺得小心D就得...我用三叔機多年...未試過爆mon

...

係呀..雖然我跌爆左個NOTE 2 MON, 但我都覺得未必關牌子事, 我之前用IPHONE都跌極唔爆

男爵府

我部note 2跌過四五次,無爆mon但機身花晒,尤其條銀邊,請問有無得換邊?若有,知唔知幾錢?thxxx

伯爵府

三叔整:150 檢查,1500 換mon, 如條邊花左換埋加250..今日攞去整聽日有得攞。。

伯爵府

note1 無甘易爆,因為note2條邊無包哂個mon所以先易爆。。我上次整完即刻買番個全包邊套套呀

禁止訪問

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

貝貝 發表於 13-2-27 15:23

...

我用咗兩年幾, 跌過幾次都好彩無事 (touchwood)
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:note1+無甘易爆,因為note2條邊無包哂個mon

原帖由 rachel0316 於 13-02-27 發表
note1 無甘易爆,因為note2條邊無包哂個mon所以先易爆。。我上次整完即刻買番個全包邊套套呀

...
係呀...一定要帶套先安全D架 ..................部手機

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+rachel0316+於+13-02-27+發表

原帖由 貝貝 於 13-02-27 發表
係呀...一定要帶套先安全D架 ..................部手機

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

用左3個月,新年前跌爆mon,入面冇事,即刻放機收3800,再搵屋企人係百老x攞機,員工價$5000頭

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

my college just made it $1800

男爵府

引用:用左3個月,新年前跌爆mon,入面冇事,即刻

原帖由 jcy 於 13-02-27 發表
用左3個月,新年前跌爆mon,入面冇事,即刻放機收3800,再搵屋企人係百老x攞機,員工價$5000頭

...
你再攞機都係攞番note 2?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+jcy+於+13-02-27+發表用左3個

原帖由 Fanny媽媽 於 13-02-27 發表
你再攞機都係攞番note 2?
係呀

首頁

尾頁

跳至