烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問 任食火鍋, 邊到好食,

請問 任食火鍋, 邊到好食, ??
唔駛平 , 最重要好食. 食過有 D 好平, 但好唔掂的.
請介紹 ??

複式洋房

Re: 請問 任食火鍋, 邊到好食,

近灣仔地鐵站的德興, 環境好又唔算貴.

lulu4466

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

有人話骨氣火鍋店好食,但我就未試過,請問最近有無人試過呀,得唔得呀?我想去呀!
仲有佢地現用恒生信用卡$88任食任飲呀

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

聽聞$88 任食,好多野唔包括架.

我覺得稻香都唔差.

男爵府

德興 in Tsimshatsui East is good but 德興 in Mongkok is really poor!

別墅

我就會去海天係灣仔同旺角都有雖然佢唔係任食不過佢既價錢同任食都係差唔多同埋佢啲食物既質數都幾好啲肥牛仲泊得住稻香添
Ah B

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

銅鑼灣新星~~d野好食~~汽水係枝裝,仲有啤酒都任飲~~最正係公仔麵竟然係出前一丁~~大約100-110蚊一位,已經計埋加一~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MM2005 寫道:
有人話骨氣火鍋店好食,但我就未試過,請問最近有無人試過呀,得唔得呀?我想去呀!
仲有佢地現用恒生信用卡$88任食任飲呀

食過一次,d野麻麻,同埋真係幾多野唔包,最攪笑係,你第一次叫個樣野,第二次再叫時,係會俾第一次少,問佢,佢地話係會計返人頭,咁樣唔會浪費~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

janet 寫道:
銅鑼灣新星~~d野好食~~汽水係枝裝,仲有啤酒都任飲~~最正係公仔麵竟然係出前一丁~~大約100-110蚊一位,已經計埋加一~~

銅鑼灣新星係邊呀 :-P
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

屯門及長沙灣都有
jhoyyhk 寫道:
[quote]
janet 寫道:

銅鑼灣新星係邊呀 :-P [/quote]

複式洋房

尖沙咀"寧記" 都唔錯ga

大宅

where is 尖沙咀巴"寧記"????

怕羞草 寫道:
尖沙咀巴"寧記" 都唔錯ga

複式洋房

寧記:
尖沙咀金馬倫道5號太興廣場3樓
電話: 2722-4185
http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=1869

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

銅鑼灣新星喺鵝頸橋消防局附近,以前水車屋個位.
最鍾意個沙爹湯底.貴花蚌...

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

請問係咪黃埔都有間新星呢?

跳跳虎媽媽 寫道:

禁止發言

男爵府

如果星期六或星期日晚飯去,會唔會好多人排隊啊?
跳跳虎媽媽 寫道:
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

民房

is 新星 buffet?
janet 寫道:

子爵府

佐敦德興都唔錯呀! 又新裝修過, 不過就唔係好大!

大宅

佐敦德興, where ?? thanks

Cyrusmum 寫道:
佐敦德興都唔錯呀! 又新裝修過, 不過就唔係好大!

首頁

尾頁

跳至