跳至

首頁

尾頁

大宅

『心思心意郵票』服務第一組媽咪注意

各位第一組媽咪:

1.angelwah
2.Brendalam97
3.FatB
4.Cartoon9
5.Edgar媽
6.nicolemummy
7.Gloria
8.lalacat
9.nicolemummy
10.ccmching
11.mandyyml
12.miu~miu
13.silvia_ng
14.sweetvvbb
15.lawlinhy
16.winnie

好消息,『心思心意郵票』已經收到。

大宅

Re: 『心思心意郵票』服務第一組媽咪注意

[size=x-large]好嘢!!
係唔係生日會就攞到呀?

大宅

唔該哂! ccmching!
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

大宅

sue & nicolema

thanks thanks

大宅

去生日會時我地可以交收,成為HK$156 個大洋,尾數、交通費同包裝費免收,不過記得帶備輔幣,no small change。 其他不去生日會我會個別與您們聯繫安排交收。
FatB 寫道:

[size=x-large]好嘢!!
係唔係生日會就攞到呀?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都話你地實快過我架啦 :-( :-( 都唔知要等到幾時 :-( :-(

FatB:
你到時要帶定張大牛去跌錢啊

禁止訪問

大宅

YEAH!!! THX SUE & NICOLEMUMMY!!!
[img align=left]http://i77.photobucket.com/albums/j49/siuchuchu/BB3.gif[/img] My "小肥"

複式洋房

好野........Yeah!!!!!
8月5日....一齊慶祝bb生日, 又有stamps攞,
唔該晒" Sue & Nicolema " !!!
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

大宅

各位,

唔好唔記得LALACAT 同GLORY呀! 仲有, 我多謝大家極有合群精神地寄申請表給我們, 衷心多謝大家.

津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

伯爵府

好媽媽勳章

sue,nicolema,

你地真係有效率既!!唔該晒!!

大宅

Lalacat, Gloria, Nicolema, Sue,

Thanks a lot

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好開心,我約了今日攞郵票,

複式洋房

真係唔記得咗.......
唔該"Lalacat" , "Gloria", 總之真係唔該晒你地四位mami.

[size=large]Lalacat, Gloria, Nicolema, Sue,

萬歲!!!!
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

首頁

尾頁

跳至