跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

你地重有無"甩"頭髮?

伯爵府

Re: 你地重有無"甩"頭髮?

正常左好耐lu, luck頭髮係生bb後3-5個月的事.

侯爵府

我都有甩喎.. :cry: :cry:

大宅

已經過左甩得最勁o既時間了.甩左頭髮果d位而家好似阿囡咁出番d毛毛出黎~~~~

子爵府

有甩呀 :-( :-( :-( :-( 成地都係

侯爵府

點為之係最勁既時間呀? 我而家都覺得好勁呀.... :-( :-( :-(

pamila 寫道:
已經過左甩得最勁o既時間了.甩左頭髮果d位而家好似阿囡咁出番d毛毛出黎~~~~

禁止訪問

別墅

我都是呀!!!!都唔知點解每日一起身就見到成個PILLOW都是,之后梳頭又一堆.......真是嚇親人呀,我看了中醫,醫生話是腎虛呀.....初頭喝了幾次藥,都OK....但之后沒有飲又是這樣...現在都唔知點算呀 :-( :-( .......

大宅

minimon
我最勁時,就算用手撥一撥都會甩幾條,床上成日都有我d頭髮,洗頭時會成隻手都係頭髮.
但而家就冇哂呢d情況,洗頭就好似以前咁甩幾條囉.
你而家都仲甩得好勁??情況係點?

侯爵府

pamila,

我咪就係你所形容既撥一撥會甩到2,3條, 床又係比起以前甩多左好多, 梳頭又例必甩起碼6,7條....

我諗住自己頭髮厚, 話之佢甩咋...

pamila 寫道:
minimon
我最勁時,就算用手撥一撥都會甩幾條,床上成日都有我d頭髮,洗頭時會成隻手都係頭髮.

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

過左囉...

反而係生完新陳代謝快, 長得好快呀...果頭做完負離子, 呢頭又生返 d 曲的出來. :-(

別墅

c la...我又係甘"甩"頭髮, 好彩我又係頭髮夠厚, 如果唔係甘"甩"法, 一定好似囡囡甘得番兩條毛

其實有無問題架???

minimon 寫道:
pamila,

我咪就係你所形容既撥一撥會甩到2,3條, 床又係比起以前甩多左好多, 梳頭又例必甩起碼6,7條....

我諗住自己頭髮厚, 話之佢甩咋...

[quote]
pamila 寫道:
minimon
[/quote]
該用戶已被刪除

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我都成日都係一地都係頭髮
好彩我d 頭髮都好厚, 有排甩~~
最慘就係成日比BB 掹頭髮, 搞到我前面d 頭髮得番d 毛毛~~
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

BB3-5個月時甩得最勁,沖涼會“失”住個去水位,同BB玩都見到頭髮跌落佢塊面,每日見到都覺得好恐怖,但而家已經慢慢停左,到6個月左右完全正常返啦!

等待驗證會員

我冇甩, 但出佐好多白頭髮 :-( :-(

你地有冇呀 ?-(

大宅

我生完一路都無"甩"頭髮架~但唔知點解上個月底開始就勁"甩",一"住"一"住咁"甩",好驚呀~我以前好多頭髮好厚的~家下好漙...............

別墅

我都係甩得好勁呀,朝早起身個枕頭起碼有十幾條,洗頭又甩一大堆,比呀仔扯一扯有甩幾條... :-( :-( :-(

複式洋房

我係0510媽咪,由bb4、5個月開始甩,依家叫做甩少左,不過都係甩。最慘我本身已經唔多頭髮,所以好worry呀!:-( 我諗我都要睇下中醫補下個腎先!

公爵府

我仲慘呀, 又有白頭髮又甩頭髮 :-( :-( :-(

之前生完冇耐都有甩, 但過得一排就冇事嘞, 點知呢個 0 兩個禮拜都唔知咩事, 個頭又"笠"又勁甩頭髮, 一洗完頭 or 疏完頭就成疏成地都係 :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至