自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

屯 門 內 河 船 碼 頭 二 十 多 個 貨 櫃 被 吹 倒

屯 門 內 河 船 碼 頭 二 十 多 個 貨 櫃 被 吹 倒

2006-08-03 HKT 15:25

屯 門 內 河 船 碼 頭 的 貨 物 起 卸 區 內 , 二 十 多 個 貨 櫃 被 強 風 吹 倒 , 無 人 受 傷 。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 屯 門 內 河 船 碼 頭 二 十 多 個 貨 櫃 被 吹 倒

男爵府

Re: 屯 門 內 河 船 碼 頭 二 十 多 個 貨 櫃 被 吹 倒

我老豆係貨櫃碼頭做野架..好彩冇事咋....都唔知好冇攪錯既....
子峻媽咪

男爵府

:tongue: 咪就係 係屋企 d風都呼呼聲 抽氣無開都扯到行哂 個冷氣機仲識得出聲 抽油煙機都自已識轉 幾時先至停呀 d聲好得人驚呀

lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

大宅

嘩, 好彩你daddy冇事咋.... 天文台間直唔理我哋呢班市民..... 有咩事的時候, 只係識得推卸責任.... 

男爵府

係呀..我立即打比老豆呀..好彩真係冇事呀....不過仲要開工呀...我媽咪真係好擔心呀....
真係冇天理呀..佢地只係坐係寫字樓...睇下個天....我地呢d市民就係街同個天鬥....萬一有事..佢地就千萬個理由.....推卸責任....唔公平呀....
子峻媽咪

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至