嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Br.Brown's 奶樽(標準+闊口) 用AVENT 烚奶機 , 是否適合?

如題. Thank You!

複式洋房

Re: Br.Brown's 奶樽(標準+闊口) 用AVENT 烚奶機 , 是否適合?

我都想知,我未買奶樽,請問奶樽和 烚奶機是否一定要同一牌子呢?可以用不同牌子的配合嗎?[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1278.gif[/img]

男爵府

畀面勳章

Re: Br.Brown's 奶樽(標準+闊口) 用AVENT 烚奶機 , 是否適合?

Dr Brown's 奶樽係可以用AVENT烚奶機的
ORANGEBANANA 寫道:
如題. Thank You!
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

畀面勳章

緊係唔係啦,只要放得落就得架啦~
see_blue 寫道:
我都想知,我未買奶樽,請問奶樽和 烚奶機是否一定要同一牌子呢?可以用不同牌子的配合嗎?[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1278.gif[/img]

06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

好媽媽勳章

This is just what I do~
I bought a set of Avent before my daughter born, but she had a colic problem when she was 3 - 4 week old, then I changed all the milk bottle to Dr. Brown~

So far, no problem ar~

首頁

尾頁

跳至