意見反饋
義工

在職全職 今日: 4|主題: 46514

[在職媽媽] 想請教點打resign letter

別墅

國民生產總值:988

想請教點打resign letter

如題, 仲要扣8日大假and希望早多一星期走, 唔知點打, 請帮手, thx.

大宅

國民生產總值:2175

Re: 想請教點打resign letter

Please check PM.
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老也不偏離.(箴言22:6)
~九龍塘宣道小學~APS的過往討論~

禁止訪問

國民生產總值:1198

禁止訪問

國民生產總值:1198

大宅

國民生產總值:2175

Please check PM :-P
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老也不偏離.(箴言22:6)
~九龍塘宣道小學~APS的過往討論~

男爵府

國民生產總值:7400

今日火都黎埋 .

已講左唔做啦 ..............

請 URGENT 給 RESSIGN LETTER 給我.

謝謝 !
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

國民生產總值:4203

畀面勳章

我又要. 唔該pm埋我. many many thanks!

禁止訪問

國民生產總值:17178

複式洋房

國民生產總值:413

哎~~~打定都係時候

麻煩你....
我都想要一份,plz pm me
謙謙 boy

男爵府

國民生產總值:7580

好媽媽勳章

咁多人辭職既

大宅

國民生產總值:2574

醒目開學勳章

我都想要一份呀!
Thank You!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.