在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Account MUM MUM

Who is account mum mum ?

I am ....Account...then you

大宅

Re: Account MUM MUM

我都係a/c 準媽媽

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都係做 a/c 架!!

大宅

cc0524,

我地真岩key wor~
又係荔枝角返工, 又係做a/c

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

laiyee888,

係啦!! 又會咁岩既! 不過我個仔就大過你肚入面那個好多羅!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me too

複式洋房

My BB is 3 1/2 mths ...Job on Shangwai ...
how about yours ?

大宅

以家才12weeks, 仲有28weeks 要捱~
生完又要養at least 18years :-(

別墅

老闆出差, 好遊

複式洋房

minghei

wah....your job is so relax....good job...

民房

hi 各位媽媽,

I am also an Account . But my current job will be finished on 19 Aug.06 Due to my head office dedcide to close the HK office. So, i will become an no-jobs person soon :-( :-( i am working in Wanchai

複式洋房

Don't worry....now too many work can chose...
You must find a job for you...

I also change my job and new job on next monday

word hard

洋房

咁你地會唔會去考會計既專業試呀??

水晶宮

我一早放棄左羅!!

大宅

cc0524,

your study HKIAAT OR ACCT brefore ?

水晶宮

no lar!! 我係一個無上進心, 無野心既媽咪!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

cc0524 寫道:
我一早放棄左羅!!

我03年讀完diploma就放棄啦, 自己知自己事, 冇謂浪費$$

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

bbtracy 寫道:
咁你地會唔會去考會計既專業試呀??

我而家考緊呀,你考到未呀
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我好想入會計師樓做,唔想在trading firm a/c dept,你地又點睇呢
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

大宅

Melmel2004,
你考ACCA考到PAPER 幾???
我以家都讀緊P/T DEGREE COURSE, 之後, 才打算考唔考ACCA~

首頁

尾頁

跳至