嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請幫忙! 有沒有人睇過lee幾個兒科呀?

有沒有人睇過lee幾個兒科呀? 好唔好架? 收費?
1) 陳自適 - 油麻地彌敦道恒成大廈1504室
2) 梁子正 - 旺角彌敦道信和中心307室
3) 唐德彰 - 銅鑼灣興利中心M字樓07室
4) 李志謙 - 荃灣路德圍48號嘉新大廈地舖
5) 黃啟華 - 旺角中心1期1008室

Thanks!
jlie

男爵府

Re: 請幫忙! 有沒有人睇過lee幾個兒科呀?

我睇過(4) 李志謙, 係普通醫生一個, 唔見得特別有愛心, 佢都幾多人睇, 我第一次睇都係人地介紹. 不果唔知係咪d藥唔夾我bb, 睇左幾次都唔好, 之後無再睇佢. 不果就有係佢度打針.
jlie 寫道:
有沒有人睇過lee幾個兒科呀? 好唔好架? 收費?
1) 陳自適 - 油麻地彌敦道恒成大廈1504室
2) 梁子正 - 旺角彌敦道信和中心307室
3) 唐德彰 - 銅鑼灣興利中心M字樓07室
4) 李志謙 - 荃灣路德圍48號嘉新大廈地舖
5) 黃啟華 - 旺角中心1期1008室

Thanks!
jlie

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

咁多個只聽過陳自適~

別墅

我全家都睇李志謙, 我就覺得佢好好, 其實我去佢度唔係好方便, 但好多時睇完其他兒科醫生唔得, 最後都要睇番佢, 可能人夾人緣la

別墅

粱子正,我個大仔睇左佢7年, 都幾好架, 收費380診金連葯費

子爵府

+5熱血勳章

睇過3)唐醫生,幾細心, $300

複式洋房

1) 陳自適
我個人覺得佢係一個好醫生,非常細心

首頁

尾頁

跳至