義工

自由報料 今日: 453|主題: 264442

中銀visa簽賬滿$500, 跟住點樣去換'餅card'呢 ? tks

大宅

國民生產總值:1847

中銀visa簽賬滿$500, 跟住點樣去換'餅card'呢 ? tks

hi 各位
請問知吾知係未就係拿張簽賬的單去聖安娜就可換餅card了, 如果簽左$1000係未可以換2張呢 ?
thank you.
:wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

國民生產總值:23384

2018勳章

Re: 中銀visa簽賬滿$500, 跟住點樣去換'餅card'呢 ? tks

係拎張簽賬的單去跟住要加$1先可以,同埋佢會响張單度"給"個印tim

公爵府

國民生產總值:27714

Re: 中銀visa簽賬滿$500, 跟住點樣去換'餅card'呢 ? tks

loloma

唔該晒~真方便~好過大新

別墅

國民生產總值:775

請問由幾時開始,7月27日簽的得唔得

大宅

國民生產總值:1847

loloma
thank you.
:wave:  :wave:  :wave:

洋房

國民生產總值:104

http://www.boci.com.hk/tw/index.htm#

民房

國民生產總值:49

14/7-31/8.....滿$500就可以

侯爵府

國民生產總值:23384

2018勳章

記住係要用電腦打印既先至有效架

因為有人曾經拎住一"答"用人手攞"code"既簽賬單去換,咁人地梗係話唔得la,咁呢個人仲响樹爭"咬",最後梗係換唔到頂la

子爵府

國民生產總值:10459

換餅card係咪去分店可以換? 定要去灣仔架?
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.