自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 豈有此理 居然唔掛8號波

複式洋房

子爵府

痴線架~~~
元朗呢度似10號添呀~~

子爵府

lololala 寫道:
[quote]
heihei媽 寫道:
天文台話維多利亞港既風力唔符合佢地8號風球既風力既定義喎

拿拿拿 呢d咪叫做官僚羅 咩都係”死咕咕”做野唔識轉彎架  ?-( ?-( ?-( ?-( 淨係識呢埋響寫字樓”分析” 出面咁惡劣一d都唔知 都痴架 [/quote]

不如叫佢企係個度睇下d風吹唔吹走佢吖

大宅

畀面勳章

我好擔心一陣要放工返屋企既屋企人呀 :-(

民房

收音機話天文台係直屬經濟發展及勞工局o架嗎. 佢地點會逆老世意呀.

別墅

heihei媽 寫道:
天文台話維多利亞港既風力唔符合佢地8號風球既風力既定義喎

痴線既 香港剩係維港有人咩
都唔顧一下其他地區既人
我住沙田 出面吹到d野不停咁飛
我連門口都唔敢出去啦
真替d返左工 而家要返屋企既人擔心
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

珍珠宮

一陣揸車返元朗

伯爵府

2023年兔年勳章

咪即係我呢d人o羅!:-( :-( :-(
祈兒 寫道:
我好擔心一陣要放工返屋企既屋企人呀 :-(

子爵府

邊有3號咁勁架~!!!!!

以前3號都可以出街,8號d fd仲黎打麻雀,但e+我諗都冇人會出街~!!!

珍珠宮

lee個3號風球令我大開眼界

大宅

~惠惠~ 寫道:
邊有3號咁勁架~!!!!!

以前3號都可以出街,8號d fd仲黎打麻雀,但e+我諗都冇人會出街~!!!

你個簽名欄仲未 清走 wo

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]錯就要認 * 打就企定

我住港島南區 gar .....

尋晚我已經成晚瞓唔到,d 風聲、雨聲非常勁 .... 未試過打風會嘈到我瞓唔到!

今日成日都天氣極度惡劣 .... 一係就橫風橫雨、一係就暴風暴雨 ....

真係 10 號風球果陣都未試過咁情況 ....

難為 d 上班一族同 d 考生 ....

唉!!!!!

路遙知馬力,日久見人心!

子爵府

我都係咁話呀,沙田真係好大風,
大風到完全唔敢出口門,
唉....老公今日都有返工,
佢而家放工返緊黎,好似仲危險咁!!
真係擔心!!

@iris@ 寫道:

痴線既 香港剩係維港有人咩
都唔顧一下其他地區既人
我住沙田 出面吹到d野不停咁飛
我連門口都唔敢出去啦
真替d返左工 而家要返屋企既人擔心

子爵府

sa_628 寫道:

唔明~??

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

頭先我帶小朋友去學野,橫風橫雨,我同細女把遮都反左,大仔把傘吹到唔知去左邊,跟住重有塊木板吹落黎,好彩無事.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

話之hk死人林樓...總之我坐維港靚靚office冇事就ok

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

咪係﹗

大宅

~惠惠~ 寫道:
[quote]
sa_628 寫道:

唔明~?? [/quote]

你仲可以系簽名欄click 入你拍賣場wo

大宅

[size=x-large]我咁大個人第一次見咩叫做<3號風球>!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至