跳至

首頁

尾頁

別墅

恭喜Hailey入圍博覽BB

Hailey雖然未能成為冠軍但在2000多位bb當中成為入圍bb真的不易呀﹗真係恭喜恭喜﹗ 可以為我們11月bb爭光

大宅

Re: 恭喜Hailey入圍博覽BB

侯爵府

hailey & stephy,
congratulations!
but one more thing: 什麼是博覽BB???

男爵府

dreamma,
多謝晒呀, 哈哈哈哈, 咁細張相都俾你發現咗添
hehehehehe, 我睇咗本雜誌啦, hailey 好似係唯一一個冇頭髮嘅bb呀,

雖然做唔到冠軍, 不過都好開心呀, hehehehe, thank you!
我覺得p.74 張相都ok, 不過hailey 都係cool 相, 唔夠冠軍笑得咁sweet, 輸咗俾冠軍bb 都值得

thank you 呀
dreamma 寫道:
Hailey雖然未能成為冠軍但在2000多位bb當中成為入圍bb真的不易呀﹗真係恭喜恭喜﹗ 可以為我們11月bb爭光

男爵府

AMYBB_FRIEND & ct2,
多謝呀!!

ct2,
博覽bb選舉係荷花舉辦嫁, 今個星期六-下星期一 (8月5日-7日)會喺會展舉行一個bb展, 而博覽bb選舉, win 咗嘅bb 可以喺幅大型poster 上有佢個樣!

侯爵府

stephy,
oic,原來係荷花~hailey好叻叻呀!
唔怪之得你咁忙啦~

子爵府

大宅

等我去到 bb 展, look 吓見唔見到先
StephanieTesar 寫道:
多謝呀!!

ct2,
博覽bb選舉係荷花舉辦嫁, 今個星期六-下星期一 (8月5日-7日)會喺會展舉行一個bb展, 而博覽bb選舉, win 咗嘅bb 可以喺幅大型poster 上有佢個樣!

大宅

多謝呀!!

ct2,

StephanieTesar,

我星期五咪pm話你知囉!!!

重有呀7月份的媽媽寶寶有 你和囡囡做model

大宅

子爵府

別墅

Congratulations

複式洋房

Dear StephanieTesar,

恭喜Hailey入圍博覽BB啊,我只Tigger仔都有參加,但無入圍14名,不過佢有被邀請去5/8開幕同成龍一齊影相 ,你會唔會去

男爵府

CT2Baby,
HEHEHEHE,都話我唔係忙做人嫁啦

CT2Baby 寫道:
stephy,
oic,原來係荷花~hailey好叻叻呀!
唔怪之得你咁忙啦~

男爵府

thank you!!
不過都冇$嘅 :-( :-(
crystal618 寫道:

男爵府

但hailey only係其餘嘅top 14, poster 冇佢份, only 冠軍先有......huhuhuhuhuhuh
準媽媽 寫道:
等我去到 bb 展, look 吓見唔見到先 [quote]
多謝呀!!

ct2,
[/quote]

男爵府

heiheiw ,
hehehehe, 我好lazy 呀, 冇check pm呀, 我check check 先, thank you 你呀!!
heiheiw 寫道:
[quote]
多謝呀!!

ct2,

重有呀7月份的媽媽寶寶有 你和囡囡做model [/quote]

男爵府

heiheiw ,
hehehehe, 我好lazy 呀, 冇check pm呀, 我check check 先, thank you 你呀!!
heiheiw 寫道:
[quote]
多謝呀!!

ct2,

重有呀7月份的媽媽寶寶有 你和囡囡做model [/quote]

男爵府

WongYin ,
我都諗緊去唔去呀, 不過上次我星期六一早去, 就好多人, 我only想去訂棉花咋, 不過我冇被邀請去5/8開幕同成龍一齊影相喎, :-( :-( only有免費入場卷咋[quote]
WongYin 寫道:

恭喜Hailey入圍博覽BB啊,我只Tigger仔都有參加,但無入圍14名,不過佢有被邀請去5/8開幕同成龍一齊影相 ,你會唔會去

男爵府

WongYin ,
thank you 呀!我都諗緊去唔去呀, 不過上次我星期六一早去, 就好多人, 我only想去訂棉花咋, 不過我冇被邀請去5/8開幕同成龍一齊影相喎, :-( :-( only有免費入場卷咋[quote]
WongYin 寫道:

首頁

尾頁

跳至