跳至

首頁

尾頁

洋房

嗚~ 頭先俾風吹到跌到

係pat pat 落地, 痛就唔係好痛, 不過就好擔心"done"親 bb, 一返到屋企就訓落床唔敢郁, 個肚都分泌都暫時無異常, 你地話我明天要不要睇下醫生?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 嗚~ 頭先俾風吹到跌到

你沒事丫嘛?!
保重保重
你覺得唔舒服or唔放心的話不如睇下醫生?
天雨路滑, 要小心啊
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

禁止訪問

睛靈勳章

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你冇事嗎, 我都話天文台衰, 我地係自由廣場鬧緊天文台.

[img][/img][img align=left

大宅

mojomojo:

如果唔放心, 不如聽日睇下醫生la, 仲有唔好週圍郁好d la~
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

妳不如明早去睇下醫生先返工喇~安心d嘛~
我見好多人都話企唔穩...都擔心今日d有bb既媽咪返工真係好牙煙.....
諗起個不知所謂既"財經"天文台就

大宅

mojomojo,你冇事嗎?
真要小心呀~如果有咩唔拖即要睇醫生呀!!!

洋房

好多謝大家關心! 我聽日都係去睇左醫生先至返工(我係睇馬靜儀的), 不過無預約會唔會唔俾我睇?

禁止訪問

男爵府

D 風真係好鬼勁, 各位都要小心d呀

洋房

報告, 今早睇左醫生, 見到bb郁手郁腳, 心都定番, 醫生話過了12w 基本上都已穩定, 不用太擔心, 加埋BB天然的cushion + 媽媽的大pat pat, 所以無事! 再次多謝各姊妹的關心!

大宅

請大家都要小心!

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

冇事就好喇~

首頁

尾頁

跳至