意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92777

造bb手腳模還是去影樓影相留念

別墅

國民生產總值:994

環保接龍勳章

造bb手腳模還是去影樓影相留念

大家認為造bb手腳模還是去影樓影相留念好d呢?

伯爵府

國民生產總值:18608

Re: 造bb手腳模還是去影樓影相留念

又係你丫.我兩樣都有整,唔係bb大左想整都幾難>>一黎個樣影唔返,二,佢唔會再俾你玩
唔好點評我

洋房

國民生產總值:396

影樓拍照就一定要, 如果有心機的話, 可以造埋手腳模 。
:-P :-o

禁止訪問

國民生產總值:33575

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

如果真係要我二選一,我當然會揀影相啦^.^
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

禁止訪問

國民生產總值:13045

大宅

國民生產總值:2116

Me Too.

貓姐 寫道:
我兩樣都有, 我覺得為bb留多一d紀念, 等bb大左自己睇返
[/quote]

大宅

國民生產總值:2347

我都係兩樣都有.如果真係想做手腳模,bb展買平好多.我都係o係上年bb展買定,囡囡出世後,滿左用自己同佢整.好易整咋.

民房

國民生產總值:100

我兩樣都有, 上年造&影, 現在睇番都覺得值得.

貓姐 寫道:
我兩樣都有, 我覺得為bb留多一d紀念, 等bb大左自己睇返

禁止訪問

國民生產總值:7179

畀面勳章

大宅

國民生產總值:3109

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

最好兩樣都做整,可以找些平D來做架。(如果我細個都有得造手腳模&去影樓影相就好了。)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.