自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

回覆:救命!165關玩左半個月都晤過!

之前213玩左二星期都過唔到,開始hea玩,有次餵餵下奶阿女發脾4唔食,咁攞黎玩就無啦啦過左。而家245又要等佢update

男爵府

引用:朝朝早喺巴士都有人開勁大聲玩candy+crush.

原帖由 noproblemom 於 13-02-27 發表
朝朝早喺巴士都有人開勁大聲玩candy crush...佢地比人望住都唔閂聲玩
我較靜音既,係屋企都係,費事嘈住屋企人。.

男爵府

引用:Just+165+Half+day

原帖由 judymama 於 13-02-27 發表
Just 165 Half day
你好叻吖!

男爵府

引用:我都係响165,仲未走出困局

原帖由 pinazit 於 13-02-27 發表
我都係响165,仲未走出困局

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我妹手機版已破哂,而家玩緊電腦31x版啦~~~

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

米腸 發表於 13-2-27 16:35
新手,36關打後,係點玩?
x位置唔"火暴"得?
係咪有個黑色x遮住嗰d?
爆得, 一樣咁3個或4個咁爆, 但有d就可能唔需要爆左佢都過到關.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實總共有多少關?

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

me too.... 165 玩咗幾日喇, 99個blue....點打哂????!!!!!

珍珠宮

好奇一問. 究竟係邊個寫呢個apps呢, 好叻噃
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

争少少咋、激死

子爵府

引用:me+too....+165+玩咗幾日喇,+99個blue....

原帖由 love_nice 於 13-02-27 發表
me too.... 165 玩咗幾日喇, 99個blue....點打哂????!!!!!
我打到96.爭3粒

男爵府

引用:Quote:原帖由+love_nice+於+13-02-27+發表m

原帖由 judymama 於 13-02-27 發表
我打到96.爭3粒
我爭一粒!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好多版都係咁, 玩左個幾兩星期玩極都過唔到, 搞到HEA玩啦

男爵府

引用:me+too....+165+玩咗幾日喇,+99個blue....

咪係,打得最好嗰鋪爭一粒,hold住左半個月,人都癲!頭先個同事叫我慢慢玩,原來佢老公165玩左足足二十曰先過!

男爵府

165我好似玩咗1日度~~靠運氣多~
反而181我玩咗一個星期,玩到人都癲!!
而家玩緊213第2日,唔知幾時過到~~

珍珠宮

用彩色朱古力撞條紋糖就好快喇

珍珠宮

而家玩到244,最耐果關147玩左我三日,如果要我玩多過三日先過到,我諗我應該會放棄

珍珠宮

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+KEMOSABI+於+13-02-27+發表你

原帖由 alphabetagamma 於 13-02-27 發表
我230了,唔多迷,就係咁,過唔到無命就停。第二日就玩一陣,最多一關玩兩日

...
我232, 都係一樣有命就玩一陣

公爵府

引用:Quote:米腸+發表於+13-2-27+16:35+新手,36

原帖由 小fen 於 13-02-27 發表
係咪有個黑色x遮住嗰d?
爆得, 一樣咁3個或4個咁爆, 但有d就可能唔需要爆左佢都過到關.
...
係牙,甘點解又會交叉左??有無話有咩特別?

珍珠宮

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+小fen+於+13-02-27+發表係咪

原帖由 米腸 於 13-02-27 發表
係牙,甘點解又會交叉左??有無話有咩特別?
X左要爆一次先解左個x, 之後照正常咁玩

首頁
12345...6

尾頁

跳至