意見反饋
義工
[2006年] 你地BB在咩情況下會喊ar

大宅

國民生產總值:1170

你地BB在咩情況下會喊ar

我BB除左肚餓要食野會喊外, 其他都一於少理, 照訓可也

大宅

國民生產總值:3896

Re: 你地BB在咩情況下會喊ar

我個b就係肚餓,想人抱,有時條片濕左都會喊.

別墅

國民生產總值:763

肚餓
片片濕左
要人抱
了鼻屎
飲水(coz...佢唔鐘意飲水 )

大宅

國民生產總值:4696

MMKK 寫道:

恭喜, 你阿b好好湊喎

[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

肚餓
換片
扭抱
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

國民生產總值:2817

肚餓,換片,眼訓,肚有風...........

大宅

國民生產總值:2327

我個 bb 都係因為肚餓,換片,眼訓,肚有風就會喊... 不過 bb 每日在 6:00 ~ 8:00 pm 係最勁架.

你地個 bb 有無特別在幾點鐘會喊得好勁架 ???
張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

大宅

國民生產總值:1170

fwc 寫道:
[quote]
MMKK 寫道:

恭喜, 你阿b好好湊喎 [/quote]

係ar

男爵府

國民生產總值:9146

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MMKK,

我阿b之前都係咁嫁~
但係前幾日比人嚇親之後~
就係唔係都喊~濕片又喊,眼訓又喊~熱又喊~
唉........ :-(

大宅

國民生產總值:4204

我個非洲b(因為佢好大食,好似o岩o岩響非洲返黎咁)除左肚餓想食奶會喊之外,其他野都少喊。 ?-(

大宅

國民生產總值:1526

我個b囡就係:

1. 肚餓
2. 掃風
3. 肚風時(放屁同嘔奶都喊)
4. 扭抱, 扭人玩
5. 沖涼
6. 換片

好似咩都喊一餐...
但係片濕, 俾d屎屎up住都面不改容, 正一"辣撻"豬...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

男爵府

國民生產總值:7243

1. 肚餓
2. 肚風
3. 扭抱

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.