意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 0|主題: 84724

想問下有幾人去bb展 呀 ?

大宅

國民生產總值:1552

想問下有幾人去bb展 呀 ?

你們又會唔會一早去呀 ?

男爵府

國民生產總值:9556

Re: 想問下有幾人去bb展 呀 ?

sat 1-2pm

男爵府

國民生產總值:6628

sunday 會唔會好多人呀? monday 啲野會唔會平啲?

別墅

國民生產總值:700

去完可否上來報告一下實況呀!

我太太七號去,但我要返工唔陪得佢!

伯爵府

國民生產總值:16638

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都係打算 7 號先去 ! 因為 sat / sun 好忙 !

男爵府

國民生產總值:7339

BB展的技巧:
5號10:00AM~最多禮物
7號6:00PM~買野最平

複式洋房

國民生產總值:346

今日蘋果有8月7日免費入場coupon.

男爵府

國民生產總值:9767

文里文靜 寫道:
BB展的技巧:
5號10:00AM~最多禮物
7號6:00PM~買野最平

10 好早呵~~~~~

複式洋房

國民生產總值:175

我帶埋亞B一早去!

大宅

國民生產總值:2641

可唔可以睇下入面有無餵哺室!thank you!

侯爵府

國民生產總值:22361

好媽媽勳章

bb012506 寫道:
可唔可以睇下入面有無餵哺室!thank you!

複式洋房

國民生產總值:194

I only have time on Sunday cos my 99 celebrate her birthday on Sat and I have to go to work on Monday... so I will go there this Sunday .... no gift and no cheaper things ....

Reb

大宅

國民生產總值:2641

我星期日晚去

大宅

國民生產總值:4177

i want to go.
But i only have time on monday night after work

:-( :-( :-( :-(

禁止訪問

國民生產總值:4074

大宅

國民生產總值:4177

下!!!!
咁咪冇得去

大宅

國民生產總值:3536

我今朝99話要拜祖先, 今晚要擺滿月酒, 星期日賓賓放假, 驚老公攪唔掂, 所以唯有星期一自己一個人去, 希望到時買到平野啦

男爵府

六日: 10-8
一:10-7

Elimme 寫道:
monday night? isn't it closed at 5 o'clock?

男爵府

[size=large]請問有冇人今日有收穫呀?))))))

禁止訪問

國民生產總值:969

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.