意見反饋
義工
[2005年] fw: 各位會帶bb車去

大宅

國民生產總值:4986

fw: 各位會帶bb車去

各位會帶bb車去

大宅

國民生產總值:2008

Re: fw: 各位會帶bb車去

咁都得?
謝謝你的提醒啊!

大宅

國民生產總值:3112

嗶太過份啦!

多謝你提醒我哋呀!

等待驗證會員

國民生產總值:1211

豈有此理...我吔都要額外留意啦...

大宅

國民生產總值:4582

一向對香港迪士尼無好感....我地納稅人有份出錢嫁!真係睇到火都黎

子爵府

國民生產總值:14678

真係慘~

但如果我係你家姐, 我會自己去門口睇住去搵返架車囉.
紿終靠人地又未必會咁盡力.

係啦~ 自己車又好, 租車又好.
咁樣都會唔見, 好似冇乜保障.

珍珠宮

國民生產總值:36992

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我覺得你家姐應該報警,就算搵唔返架車都要俾佢哋知道有責任,大家都要小心!!!!

我第一次去都差啲中招,我估大陸人機會大,上次我玩完出嚟見佢好順手放低個小朋友落車,我哋即刻渴住佢先幸保不失.

大宅

國民生產總值:4986

karenlyk,
嘻...呢篇係我響"自由報料"果版 轉載過黎俾十月媽咪睇呀~
唔係我家姐哩~ :p

複式洋房

國民生產總值:309

我有個朋友之前同佢bb去都係唔見bb車...雖然係租,但bb d 衣服都響bb車度.......後來係d大陸人用來放自己野..........!!!迪士尼唔settle 同改善, 好有問題 !!!!! ?-( ?-( ?-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.