義工

心聲留言 今日: 18|主題: 15808

有有警務人員係度,請幫幫手.

民房

國民生產總值:18

有有警務人員係度,請幫幫手.

我老公欠下一筆不少數目既債,基本上一出糧成份糧已經冇哂,我想知有冇機構可以幫到我地,但又唔會冇咗份工.

子爵府

國民生產總值:11305

Re: 有有警務人員係度,請幫幫手.

是否紀律性部隊??
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

民房

:-( yes

子爵府

最後一著, 同番褔利部借錢, 可以保住份工, 不過個底花曬, 成世無得升. 一般來說, 只是走投無路才會求助褔利部.

TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

大宅

國民生產總值:1760

豬師奶 寫道:
我老公欠下一筆不少數目既債,基本上一出糧成份糧已經冇哂,我想知有冇機構可以幫到我地,但又唔會冇咗份工.

正常銀行貸款債,定私人財務公司債 ?
我d紀律部隊朋友,
好多都欠下一筆債架,
好彩未去度走頭無路地步

複式洋房

國民生產總值:377

豬師奶:

我問左老公(佢係警察),佢話可以唔使問福利部先,應該問”傘仔會”。如果有需要,請pm我詳談!不要擔心,錢解決到的問題,就不是問題!支持你!

Laima
衪未曾應許天常藍,衪未曾應允花兒常開,衪卻恩許衪的慈愛常在!

子爵府

國民生產總值:13607

大約幾多,有無人工既二三十倍,如果多到咁傘仔會福利部都幫唔倒.有無樓再加按.我朋友都係紀律部隊,街數四十幾萬,都係按樓先攪掂.

翡翠宮

國民生產總值:76971

同銀行借個loan黎還左佢囉

大宅

國民生產總值:2734

向好方面看吧.

民房

傘仔會巳經有條數係到,我地都冇物業.我真係好到擔心往後既日子點算,我小朋友都重未夠一歲 :-(

民房

福利部=傘仔會?

子爵府

我都好明白你現時的處境.
你最好先搵人湊bb,
然後找工做.
你同你老公仲有無將來??
有的話,大家好好商討經濟上安排,
無的話,一拍兩散,無謂擔驚受怕.

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.