義工
[2004年或之前] 你地個胸會吾會脹脹地痛痛地 ?

別墅

國民生產總值:547

你地個胸會吾會脹脹地痛痛地 ?

你地個胸會吾會脹脹地痛痛地 ? 係咪一直到生都係敢 ?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

水晶宮

國民生產總值:65396

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 你地個胸會吾會脹脹地痛痛地 ?

我由一開始有左就痛....點只胸痛..直頭乳頭都痛...近呢2個星期開始覺得墜墜地咁拉住痛...乳頭亦都比之前痛....不過我都唔知會唔會痛到生.....因為我上一胎都無既 =.="
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

國民生產總值:4430

我都有d脹脹地痛!
仲有間中個胸會痕痕地,你地有無呀?
我上一胎都有咁既情況!
寶貝彤彤及欣欣 !

男爵府

國民生產總值:5225

頭2-3個月個胸會脹痛, 後來又無事。到最近(15/16週開始)個胸又開始脹, 所以我又換左大一個size的bra啦~

大宅

國民生產總值:1981

脹痛左好耐 lor........

別墅

國民生產總值:547

我都有時痕痕地、吾知生完會吾會縮水呢
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

男爵府

國民生產總值:5225

梗係會啦~

cherrywwc 寫道:
吾知生完會吾會縮水呢

侯爵府

國民生產總值:23641

路過 ~

我都痛左4個幾星期喇, 我有個朋友足7個月仲痛緊. 大左5寸呀! 依家成 38寸,其實有d應該係背部肥肉! 哈. 我都已經大左 2吋喇!

大宅

國民生產總值:2458

畀面勳章

會..有時掂都痛.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.