美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人介紹邊隻牌子的眼霜好用?

我自小對眼已有乾紋,有冇人介紹邊隻牌子的眼霜好用?價錢當然不能太貴啦!

民房

Re: 有冇人介紹邊隻牌子的眼霜好用?

bobby913,

我用緊一隻eye cream二百幾蚊, 效果唔錯, 有辨你試, 有興趣可pm比我

侯爵府

我用緊dermalogical個隻eyecream幾適合我,唔太”立”,又唔乾,但唔知可唔可以減少d紋。

複式洋房

我用緊 倩碧, 都吾吾錯, 撫平乾紋, 仲滑滑tim.

大宅

I am using these two products:
Lancome's eye products
Aseop's eye serum

大宅

DARPHIN
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

Of course, La Pairie

伯爵府

LP
平平地CLARINS 都唔錯
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

別墅

I use clarins, it's OK
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1037.gif[/img]

民房

I'm currently using skin ceutical eye cream. ~$400

大宅

Where can i buy skin ceutical ??

ahyima 寫道:
I'm currently using skin ceutical eye cream. ~$400

民房

Glycel GSL-CELLULAR 好正!

首頁

尾頁

跳至