夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 當你地係囝囡面前同另一半啜啜or拖手時.囝囡會點架.

我個細女第一時間會怒啤我哋,之後就會話:"啍!我唔同你玩呀!"咁我就話:"一齊吖?"佢就會咁樣 ,之後就走埋唻一齊攬.

珍珠宮

Re: 當你地係囝囡面前同另一半啜啜or拖手時.囝囡會點架.

阿女會覺得我地好甜蜜,會偷笑, 跟住會一齊攬住,但我地會補充只係爹地媽咪才可以咁,其他人 touch 你要叫唔好,和同媽咪講,等她入腦,但其實係咪太快.

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

叫我地錫錫,佢好開心架,有時都會嘟起個咀要一齊錫,至於拖手,就一定拆散我地

大宅

都幾難埋身啦! 隻手摸下我個仔已經瓜瓜叫

洋房

我地一家四口每朝早都錫錫架!大女見到我錫老公佢會錫埋一份,個細仔一時時但都吾係好鐘意我同老公親親同拖手佢會好大反應,大喊and than bit him and 趕佢走開!好好!

男爵府

我仔仔四歲, 佢都係唔比我同老公拖手架, 一見到即刻拆散我地跟手要企中間....睇電視時都係要坐中間的, 唔好話老公呀, 就算我同我媽咪坐埋D, 佢都唔比的, 好霸道!

複式洋房

我囡囡就離4歲, 我同老公成日專登係佢面前攬攬錫錫, 佢有時馬上沖過來分開我地,然後攬住我; 有時又會扮惱話唔採我地, 但係我地叫佢過o黎攬下, 佢又即刻o黎.

試過有一次佢津津有味甘玩緊玩具,費事理我地o忝! 勁搞笑!

別墅

我未有小朋友, 不過見到各位媽咪都老公都咁 sweet, 真係覺得呢個世界充滿愛呀!!

你地 d 小朋友好可愛, 我可以由你地的說話中想像到你地的仔仔同女女個 Q 樣, 嬲爆爆咁, 好搞笑, 我都想好似你地每一個咁幸福, 不過我知道我一定可以.

子爵府

我仔宜家10個月大,我好期待佢會有一日會有你地呢d情況發生,好sweet sweet呀

男爵府

可能我囡囡仲細 (啱啱23個月), 有時我叫佢錫錫嗰陣, 佢唔肯就推佢爸爸, 指手劃腳咁叫佢爸爸錫我, 好鬼抵死, 到佢大咗唔知會點呢

大宅

即刻一個身走埋我度,隔開c6,話mami

男爵府

我地惜一下,阿女又惜一下,惜邊,阿女又惜邊﹐所以成日整估阿女架。 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

別墅

yantonbabyshop 寫道:
我同老公結左婚3年.冇論每朝早起身/老公放工/想啜啜ge時候.我地一家3口都習慣啜下面/嘴架.我囡yanton都會爭住啜一個.又或者唔比我地啜架..仲有呀..我同老公拖住手行海滂.yanton有時唔比爸爸拖住我架..呷醋呀 :evil: yanton出街鍾意跟爸爸 ?-( 係屋企就like跟我 ...why.?
我好小架~咩你成日架

別墅

我囡囡現在只有16-17個月大...如果我同老公錫錫或拖手, 囡囡只會望實~~未有任何反應!

水晶宮

我囡囡細d 既時候, 見daddy 搭住我 sholder 咋
都要推開佢, daddy 又同佢作對, 佢咪喊囉~~
搞到我就快要將我自己分開2邊~~
依家大d, 又同佢講多d, daddy 鍚媽咪嘛
你又鍚媽咪.... 一齊鍚囉~~~
依家先好d, 係daddy 鍚完, 摸過邊到
佢又要鍚 / 摸
佢琴晚同我講 : 媽咪你唔好同 daddy 訓, 同我訓啦....
有時佢又會講 : 我同媽咪一齊著白色裙同 daddy 結婚 ....

男爵府

佢得九個月, 淨係識望住無反應

別墅

仔仔(4歲)會攬埋一份啜啜媽媽

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至