意見反饋
義工
[2005年] BB洗頭成日掙扎,你地BB會嗎?

侯爵府

國民生產總值:21672

BB洗頭成日掙扎,你地BB會嗎?

我係比BB訓係我大腿,我隻手支撐佢個頭咁洗,每次佢都勁掙扎&喊!你地BB會唔會架?

子爵府

國民生產總值:14125

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 我的育兒心得勳章 開心吸收勳章

Re: BB洗頭成日掙扎,你地BB會嗎?

會!所以要快手快腳囉!有媽咪話可以用洗頭專用帽,不過未試過,唔知得唔得??

大宅

國民生產總值:2122

謙謙都會呀~ 同佢洗快D囉~ 佢成日心急想快D落水玩, 就係咁叫喊~扭來扭去架喇!

男爵府

國民生產總值:6823

小芊淨係會全身硬哂(好似好緊張咁),但就唔會喊同掙扎 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:4797

會呀. 我囡囡都會架. 所以依家我轉左用花灑淋頭, 佢就無再掙扎喇.

大宅

國民生產總值:4192

未用洗頭專用帽前, 佢掙扎得好厲害, 又勁叫, 叫到塊面紅晒

用左洗頭專用帽, 就冇喊, 冇掙扎喇...

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.