想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

請問有無BK Sister搵Dr. Tay做ivf呢, 分享下!

禁止訪問

請問有無BK Sister搵Dr. Tay做ivf 呢, 分享下!

別墅

Re: 請問有無BK Sister搵Dr. Tay做ivf 呢, 分享下!

如果今個月唔得,斗一個月就會搵佢做ivf 。

複式洋房

Re: 請問有無BK Sister搵Dr. Tay做ivf呢, 分享下!

我家姐生2個女,都係找佢做,妳可以放心.

複式洋房

Re: 請問有無BK Sister搵Dr. Tay做ivf呢, 分享下!

sj,

I'll have my first IVF on Thur morning. It'll be done by Dr. Tay.

男爵府

請問 ivf係咩黎架

禁止訪問

複式洋房

sj,

Thanks.
Though I trust Dr. Tay, a bit worried as it's still an operation.
What about you? Have you started IVF?

別墅

logitech,

您好, 我想知道搵 Dr. Tay 做 ivf 係未好貴呀, 大約全程要幾多錢呀?

Thanks!

logitech 寫道:
我家姐生2個女,都係找佢做,妳可以放心.

子爵府

re : dadawong
只係ivf 療程就6-8萬.姑娘講要睇用多少針藥先知正確既價錢.

複式洋房

dadawong,

Perhaps I can tell you the total amount of my IVF after Thursday or a few more days later.

別墅

pollybell,

唔咳哂.

pollybell 寫道:

re : dadawong
只係ivf 療程就6-8萬.姑娘講要睇用多少針藥先知正確既價錢.

別墅

ChanBoBo,

thank you, i will wait your message.
And I hope you be sucessful have a baby soon.

ChanBoBo 寫道:
dadawong,

Perhaps I can tell you the total amount of my IVF after Thursday or a few more days later.

首頁

尾頁

跳至