跳至

首頁

尾頁

別墅

The second time 番playgroup情況, 又係.....唉!!

今日打三號颱風,我都冇放棄帶囝囝放playgroup, 拎住把傘,抱住佢, cc下.......
我係一個半職媽咪,平時一個星期番二日工,都係拎比99揍 ..... 其他日子都係我揍架! 不過佢好好好.......跟我, 每次我將佢比我99, 佢都重係喊到豬咁, 99緊係有d唔開心同怨言啦!
今日番playgroup仲係要扭開門走佬, 同第一次情況差不多, 仲早左半個鍾走, 因為佢喊得太厲害..... 一出門口就精神哂, 捉都捉佢唔住呀!! 其實平時我都會早上帶佢散步同買餸, 中午帶佢去會所玩一,二個鍾至返屋企, 我同囝囝都好enjoy呢d生活架! hehe......... 但係一講到返playgroup佢就好唔鍾意.....

大宅

Re: The second time 番playgroup情況, 又係.....唉!!

野菜媽媽:

上多幾次, 應該一次比一次好, 加油

大宅

Re: The second time 番playgroup情況, 又係.....唉!!

佢可能唔鍾意困係一個地方,比D心機啦,等佢習慣咗就應該會好好多架啦,加油呀~

別墅

我之前上playgroup都有一個同學仔一上堂就喊到收唔到聲,個導師惟有叫佢地坐埋一邊睇,同埋叫個媽咪帶一

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Maybe you bring sth he likes with him next time lor....he may not have enough sense of security when outside his own territory (incl your 99's home)......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

野菜媽媽:

我都覺得佢唔鍾意困在一個地方, d 人又唔識, 要佢坐定定聽老師講野, 又同佢一般玩開的模式唔同. 慢慢來啦, 唔急得架.

Joycelyn

首頁

尾頁

跳至