意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 67|主題: 38746

跳至
雖然今日好大雨,終於可以完成我第一個心願。

大宅

國民生產總值:1868

雖然今日好大雨,終於可以完成我第一個心願。

今日,雨好大,我同老公約左去婚紗店拍婚紗照,原本,五年前應該做的,我好想好想拍的,不過,當時冇錢又唔想借,所以,到現在才拍了。我都一樣好開心好難忘,在一個3號風球的日子拍婚紗照,好刺激呀!我以為我現在肥左咁多拍得一定好難看,不過,又ok喎。即刻買左一張可以放銀包的相,影得都唔係好肥,真係估佢唔到喎又......哈哈!又可以用大家結婚都多數選的蕙蘭做花球(我要黃色的蕙蘭),好開心呀! 又好想喊喎!好難形容我既心情囉。 ?-(

大宅

國民生產總值:3041

Re: 雖然今日好大雨,終於可以完成我第一個心願。

恭喜哂
你去邊間婚紗店拍婚紗照?

別墅

國民生產總值:581

恭喜哂~去邊到影ar~

大宅

蒙羅藝沙,都幾好,我重影埋新景添。

複式洋房

國民生產總值:191

haha so great!!

別墅

國民生產總值:605

恭喜你可以完成心願
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

侯爵府

國民生產總值:23642

恭喜妳呀!!

禁止訪問

國民生產總值:25495

大宅

國民生產總值:1612

恭喜哂,好sweet呀﹗

男爵府

國民生產總值:5339

你老公肯陪你影,羨慕死我啦!!

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

ha8mo 寫道:
落雨都一次過影埋室外景?
幾錢包幾多張?幾時揀相?會唔會湯人?

我揀相之前冇prepare,洗左好多錢,之後勁俾人笑 :-(
好唔開心
不過我又好鍾意D油畫 但人人話我傻仔

細雨時間好快咁影外景呀。
$1388開始,埋單梗係唔只喇!
自己開心就得喇,話之人地點笑你。佢地笑你咁幸褔唧!

男爵府

國民生產總值:7517

大宅

國民生產總值:2328

好媽媽勳章

你就好啦,好羨慕你呀,我都係五年前結婚都係無影結婚張,搞到我耿耿於懷左5年呀,不過我結婚時係因為有左bb勁肥,所以無影到,到今年我老公叫我去台灣影,真係超想去,但係自己又咁肥唔想影,而家好努力好努力咁減緊肥,希望可以快d影左佢啦,因為我驚再拖下拖下就30歲唔想影,我上年140磅,而家120磅,再減10磅就即刻

大宅

MINIBEAN,

我知道有人係台灣影相都幾多外景影傢,不過,o的相色我自覺得唔好睇囉。係平過香港,我自己覺得香港婚紗店影相色調同效果好睇o的傢。

大宅

國民生產總值:4220

大宅

國民生產總值:2753

大宅

好媽媽勳章

泡泡浴:
咁你今次映左幾$呀,有幾多張相呢??死啦,今日同全家人去左迪士尼玩食左勁多野呀,距離110又遠左了 :-( :-(

大宅

幾多錢真係未知,因為未揀相。package就話40張,相信到時我會失控咁揀囉。唔梗要啦,我而家都好鬼肥傢,不過,佢地好識就靚靚角度既,如果唔係揀得少佢地咪冇肉食!

大宅

好媽媽勳章

咁等你揀完相話我知揀幾張要幾$丫

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.