意見反饋
義工
[2006年] 係咪時候俾bb訓寢頭

大宅

國民生產總值:1100

係咪時候俾bb訓寢頭

jason現在兩個半月,是否應該用寢頭呢?我見他訓覺時個頭仔兩邊fing,好似好危險。
又有冇好介紹呢?Thx!

大宅

國民生產總值:2205

Re: 係咪時候俾bb訓寢頭

The nurse in the health center told me that BB need not to have pillow before 1 year old

男爵府

國民生產總值:5736

我已經俾bb訓寢頭 - 個頭唔使側埋一邊

using Sinomax - my daughter bb時用過
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

水晶宮

國民生產總值:68403

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

bb一出院己比枕頭佢瞓lu....

大宅

國民生產總值:2703

我都係啊 bb一出院己比枕頭佢瞓 la....
bb 5月23號 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

國民生產總值:1302

我到依架都係用毛巾墊少少咋.

別墅

國民生產總值:792

我hugo仔識轉身啦, 俾枕頭會好危險, 驚佢會窒息。
我連毛巾都無用呀~

禁止訪問

國民生產總值:46216

大宅

國民生產總值:2241

咁究竟幾大先比bb瞓枕頭呢??

別墅

國民生產總值:570

同你一樣呀, 呀 B 係兩個月時我都比佢用 Sinomax 睡安豬~~

貓貓Sharon 寫道:
我已經俾bb訓寢頭 - 個頭唔使側埋一邊

using Sinomax - my daughter bb時用過

男爵府

國民生產總值:7428

me 2

味兒 寫道:
我都係啊 bb一出院己比枕頭佢瞓 la....

大宅

國民生產總值:1064

我早兩個星期先比枕頭佢用咋~因佢嗰時嘔奶, 醫生suggest用架!

我用既係0/3baby, 買 set牀圍包埋....

洋房

國民生產總值:150

未夠一個月就俾佢用. 係呀..個頭仔唔使側埋一邊
舒服d

大宅

國民生產總值:2241

BB兩個幾月喇,我係咪應該比佢試下用枕頭呢??

大宅

國民生產總值:2310

BB足兩個月時,我就比佢用枕頭, 個頭無口甘扁同埋生之前買了.

男爵府

國民生產總值:5736

[quote]
Vickymouse 寫道:
BB足兩個月時,我就比佢用枕頭, 個頭無口甘扁同埋生之前買了.
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

國民生產總值:2310

多謝解答.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.