意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 18|主題: 38752

跳至
煩惱中..請給我一點意見!!

複式洋房

國民生產總值:140

煩惱中..請給我一點意見!!

我想跟我要好的朋友去旅行.....可是不知道點開口同我老公講話我要去旅行...(因為他不喜歡我去旅行) :-(
點算 :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1883

Re: 煩惱中..請給我一點意見!!

方法一:照直講
方法二:照直講
方法三:照直講
直接係最佳方法...坦誠d好

複式洋房

我就係怕照直講..吵起上黎仲大鑊 :-(
yinmandy 寫道:

大宅

國民生產總值:1883

去旅行都會嘈交...你都好辛苦wor
照直講唔得...商量下都得呱

複式洋房

去旅行係得既...不過唔係同佢去..佢咪唔中意囉
去旅行都會嘈交...你都好辛苦wor
照直講唔得...商量下都得呱

子爵府

國民生產總值:12365

SELINA_HO 寫道:
我就係怕照直講..吵起上黎仲大鑊 :-( [quote]
[/quote]俾佢知道你呃佢咪仲大鑊!

男爵府

國民生產總值:6869

咁得意嘅,咁咪叫埋老公一齊去囖!!!!
我就鍾意同埋老公一齊去旅行啦,有佢照住($$$$$)呀嗎

複式洋房

我唔係想呃佢..講我就一定會講....我只係唔想同佢嘈姐...
所以想問問你們有咩辦法同佢講而佢又唔會同我嘈

複式洋房

佢就係冇得去...
TAKTAKB 寫道:
咁得意嘅,咁咪叫埋老公一齊去囖!!!!
我就鍾意同埋老公一齊去旅行啦,有佢照住($$$$$)呀嗎

複式洋房

國民生產總值:249

同妳去的朋友是男定係女先?係男的話,我係老公都唔想妳去,係女的話,可唔可以揀d短線遊行先,等妳老公無咁多埋怨。

男爵府

國民生產總值:6946

我唔係想呃佢..講我就一定會講....我只係唔想同佢嘈姐...

咁講真,你係明知佢唔like,佢同你嘈都係預

複式洋房

國民生產總值:284

我明你呀, 我老公都唔鐘意我同朋友去旅行, 去就一定要同佢去, 但係同朋友去又唔同玩法嘛. 連同朋友去澳門都話唔得, 驚我遇到危險喎

洋房

國民生產總值:278

如果你係打工仔. 你就話俾老公聽要出外公幹幾天.

大宅

國民生產總值:4203

畀面勳章

唔好講大話啦.
你唔直接講, 佢以為你走左佬!

男爵府

國民生產總值:6946

kongkong 寫道:
唔好講大話啦.
你唔直接講, 佢以為你走左佬!

係呀,仲以為你去會情夫,水洗都唔清,唔駛旨意有下次

大宅

國民生產總值:2753

照直講~

複式洋房

我個朋友係個女仔黎既...我老公都知道佢係邊個.
而且仲有一齊食過飯......不過佢都唔中意我同佢一起..
(因為我既朋友..佢冇個中意 :cry: )
唔好話朋友...就連佢阿媽..我99叫我去大陸2日夜..
佢都唔中意既..... :-(

複式洋房

其實我既朋友都怕左佢既.........如果要出來食飯..
有佢(我個c6)我朋友多會唔出黎....
所以借朋友把口係唔得架一o一"
因為係佢叫我唔好做野..所以我而家係冇野做的
佢就每個月既錢都比晒我...咁算唔算係我既錢
細路我就冇丫..所以我都幾得閒
Japenese 寫道:
[quote]

咁講真,你係明知佢唔like,佢同你嘈都係預

複式洋房

國民生產總值:226

扮得好可怜,心情唔靚. . 沒有人生樂趣的樣給你老公看,暗示佢,再嗲下. 試下,我次次都得!

男爵府

國民生產總值:8674

熱血金章

我覺得你老公是一個大男人,說好聽的,是不用妳做野,其實是霸道,他把你當作他的一部分,性格也有點問題,如果不是,妳的朋友就不會不想見到他,去旅行反而是其次,最緊要是他的性格不要越來越孤僻和霸道。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.