跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

■生日會注意事項■聽日係喇,好緊張啊!

[size=large]請各位自備一個環保袋,禮物豐富,可能到時唔夠大袋俾你地。Thanks

1. 生日會開始時間為2:00pm-5:30pm,請準時入場
地點:九龍油麻地窩打老道23號 YMCA 2/F水晶廳
2. 入場後,請到reception報到,領取Sponsor禮物及用品一份。
用品包括:
-投票紙(填寫後,請放到台前的收集箱) -生日會Rundown
-名牌(for 爸爸、媽媽及出席者) -襟章(for 各位壽星仔女)
注意:離開時,請將名牌膠套放回reception,留待下次gathering用。

3. 如已額外訂購襟章人仕,請於入場後到reception報到時,一併付款(請自備散紙。)
4. 請各位依rundown上的Table no. 入座,入座後,可自由活動及到生日蛋糕前影相
請大家自律排隊,貴重物品請隨身保管,如有遺失,決不負責。
5. 2:45pm,Tea Time開始,各位須就座,盡情享用美食。

6. 4:30pm,影大合照時間,請各爸媽準備。
7. 影相後,可自由活動,直至5:30pm交場。

別墅

Re: ■生日會注意事項■聽日係喇,好緊張啊!

Yes yes, 聽日就到生日會! 好緊張呀!

明天見啦各位!

大宅

joyce

many thanks for organising this wonderful event~~

kiss kiss kiss~~

大宅

joyce

收到!真係辛苦晒!
叫柏翹聽日咀啖你呀!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

有d似細個學校去旅行前夕果種緊張tim...... <== 我都有同樣感覺~~~ 仲諗定聽日著咩衫添, 我同仔仔會一齊著紅色~~

BallMum 寫道:
美少女

好多謝有份幫手的mamas.....特別你la 聽日叫進文仔送你1个kiss la..... 加送口水

好緊張啊, 有d似細個學校去旅行前夕果種緊張tim......

大家明天見啦

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

著型d啊,有得投票最有型BB架

嘩,一個2個BB都黎錫我,好唔得掂啊,無晒油喇

侯爵府

好媽媽勳章

好緊張呀!
See you tomorrow!
[img align=right][/img]

別墅

我都好緊張啊!

多謝主席同有份籌備既媽咪。這生日會真係好有意義。掌聲鼓勵。

大宅

我反而覺得有d似準備返學咁...唔知會見到d咩同學仔呢

小肥第一次出席咁大型嘅場合呀

gloria.glory 寫道:
有d似細個學校去旅行前夕果種緊張tim...... <== 我都有同樣感覺~~~ 仲諗定聽日著咩衫添, 我同仔仔會一齊著紅色~~

[quote]
BallMum 寫道:
美少女

好多謝有份幫手的mamas.....特別你la 聽日叫進文仔送你1个kiss la..... 加送口水

好緊張啊, 有d似細個學校去旅行前夕果種緊張tim......

大家明天見啦
[/quote]
[img align=left]http://i77.photobucket.com/albums/j49/siuchuchu/BB3.gif[/img] My "小肥"

伯爵府

畀面勳章

拉下票先........請投林妹一票, 多謝!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

嚴禁事先拉票活動

主席...抗議呀!!!
[img align=left]http://i77.photobucket.com/albums/j49/siuchuchu/BB3.gif[/img] My "小肥"

水晶宮

silvia_ng 寫道:
拉下票先........請投林妹一票, 多謝!

再拉取消資格啊
係都我拉先啦

禁止訪問

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

美少女

明天bb既 dress code = 有型 問清楚先, 唔係著錯衫就"火羅"爆.

好在今天已經好天返好多咋, 你知啦, 我地一袋2袋, 好天方便好多既.

祝明天一切順利.

子爵府

好緊張 )))))
[size=x-large]世紀生日會進入倒數階段

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

over 美少女, 我知道有 d 媽媽臨時有事唔能夠出席, 咁樣咪多左 d 位呀? 我想叫埋奶奶去呀, 等佢睇下佢個孫嘛, 如果ok 而又唔影響你set既 sitting plan的話, 你覆我啦. 我pm左電話比你. tks!!

子爵府

星期六天氣:
多 雲 , 有 零 散 驟 雨 , 日 間 短 暫 時 間 有 陽 光 。

水晶宮

Moony:
我打唔通你手提啊,你call back我啦!

水晶宮

dress code.....有型.....可以咁講,其實無乜特別指定,總之有咁型得咁型

首頁

尾頁

跳至