自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

Buffet Club sell酒店會席, 好煩!

有無人收過Buffet Club既電話sell酒店會席, :evil: 個seller好煩, 死都唔肯收線, 又唔好意思cut佢線, :tongue: 我原本都有d意思join, 叫佢留低電話我有興趣會call番佢, 或者遲d再打黎, 我要諗一諗, 佢死都唔肯喎, 令人好反感, 你越唔肯佢就越送得多野俾你, 迫你即刻應承, 係大公司點會咁做野架? 都唔知係米呃人既!

公爵府

牛年勳章

Re: Buffet Club sell酒店會席, 好煩!

千其唔好買呀! 送咩都係咁話,唔著數, 食Buffet 食得幾多, 越食越肥仲難減, 自己去半價, 同人一齊去就自己免費, 攪來攪去, 可能要食拾幾次先回本, 正常都唔會每個月食2次Buiffet, 有d仲得一個集團添,食得多都厭, 我一聽到這些電話, 真是遠拒之

大宅

Buffet Club好似呃人的,上過報紙,話俾人complaint貨不對辦,或者佢D所謂優惠,一般人入到去都是咁既價,唔洗join都有的..

大宅

剛剛先收到一個sell buffet電話 :evil: :evil: :evil: :evil:

大宅

煩到死. 次次一聽就叫佢地吾好再打.

男爵府

我只會答佢我冇$,然後收線

大宅

有次我收到電話, 已經即刻話唔需要, 收咗線, 點知對方每日都打個電話比我, 我見到係之前個電話咪唔聽囉! 咁諗住冇事啦, 點知第二日同一時間又打比我, 咁我又冇聽到, 我即時打番電話過去, 諗住投訴下佢哋d人, 點知係打唔通ge, 好似欠咗佢咁, 咁佢日日都打黎, 好 呀, 我終於忍唔知聽咗, 問佢究竟想點, 咁我話我真係無錢join呀, 小姐, 等我下次有錢call你啦, 好冇!咁佢先肯收綫和以後都冇再打比我, 你話呢d人係咪shot shot哋架! :tongue:
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

大宅

我就一聽到係buffet club就同個Sale講我最憎就係食buffet又多人d食物質素又無保證,跟住一輪咀咁數邊間酒店d buffet又點差,邊間又有幾唔掂,仲之唔好比位佢入同將以往食buffet不偷快經驗發洩係佢身上,到最後個sale自己話打擾晒,之後就無再收過電話。

首頁

尾頁

跳至