意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 41|主題: 153401

[沙田區] comment on 第一城嘉德麗幼稚園

大宅

國民生產總值:1319

comment on 第一城嘉德麗幼稚園

any comments??

侯爵府

國民生產總值:21251

Re: comment on 第一城嘉德麗幼稚園

我都想知
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

洋房

國民生產總值:165

我個女响嘉德麗讀N1, 老師和園長都對小朋友很有愛心,上ENG堂有外籍老師授教,MS.KATIE教得很好,我個女番嚟講WHAT ARE YOU DOING 時, 有外國口音,講CATIPILLAR時,字音讀得很正..校內亦常辦活動及出外表演,我覺得ok啦. 但就會時常要捐錢活動...有d煩

大宅

時常捐錢, 一年幾多次呀? 每次要幾多錢?

Ivy:) 寫道:
我個女响嘉德麗讀N1, 老師和園長都對小朋友很有愛心,上ENG堂有外籍老師授教,MS.KATIE教得很好,我個女番嚟講WHAT ARE YOU DOING 時, 有外國口音,講CATIPILLAR時,字音讀得很正..校內亦常辦活動及出外表演,我覺得ok啦. 但就會時常要捐錢活動...有d煩

洋房

佢又無限你捐多少,例如過年時叫小朋友捐利是錢比什麼charity機構咁...

珍珠宮

國民生產總值:31017

好媽媽勳章

佢又無限你捐多少,例如過年時叫小朋友捐利是錢比什麼charity機構咁...

我在bk見過一些comments話呢間學校好commercial (不過試問邊間私營幼稚園唔commercial架?).
但如果叫人捐錢係捐俾慈善機構, 又幾好喎. 因為小朋友的愛心同同理心, 要由細培養架嘛!

大宅

不過, 最怕無錢捐得少會比人睇少?

洋房

其實睇你自己點睇,所謂多多益善,捐少少無問題

大宅

你個女讀上午定下午班呀? 我明天同個囝去面試, 不過得下午班, 如果收都不知讀唔讀?驚我個囝sleeping時間難安排

洋房

我個囡其實巳轉讀第二間幼稚園,不過又係讀下午班,我都好worry 佢會唔慣....

大宅

你個女讀邊間呀?

洋房

大圍聖心

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.