意見反饋
義工

想生BB 今日: 66|主題: 98692

請問有食排卵丸的媽咪是食什麼牌子呢?

大宅

國民生產總值:2584

可以介紹我嗎? 多少份量 ??mg
每天食多少次?多少粒?食多久?
何時開始食?是否M完後開始食
幾錢?俉該晒

大宅

國民生產總值:1424

Re: 請問有食排卵丸的媽咪是食什麼牌子呢?

我果d係睇婦科醫生開的

別墅

國民生產總值:876

請問醫生開

大宅

我無睇醫生架,我打算自己去藥房買架

大宅

可以告訴我藥名嗎?

大宅

國民生產總值:2056

唔可以自己買,要醫生開。

大宅

國民生產總值:1424

AnnieMak
如果妳覺得冇排卵,要靠食葯的話,不如去睇左醫生先,醫生會話妳知點做...葯唔好亂食呀!

我個case係,我同醫生講,我try左好耐都唔得,又照過冇事,於是佢開左葯比我,叫我今個月fail的話就下個月mc第三日開始食,連食五日...由於今個cycle mc仲未到(今日day25), 所以未知洗唔洗食...希望唔洗靠葯物啦!

侯爵府

國民生產總值:24267

我都係自然試左成年都冇,咁醫生先開排卵丸比我食架! 所以我都係建議係去睇番你相熟既醫生,問清楚佢既建議!

大宅

好呀,俉該晒

大宅

ymc

謝謝你的意見,我如果下星期沒有來M,我先去看醫生,
我只是認真的試過一次用排卵紙去do左一次咋,
可能呢次會中呢!如果俉得的話我會叫先生陪我去看醫生的,
我有一個8歲女兒喇,如果可以的話我現在想要一個仔仔,我今年37歲喇!
俉知上天會否賜給我?
你呢?是否第一胎呀?祝你成功

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.