義工

產前產後 今日: 15|主題: 240674

有無人睇過沙田廖娜琳e生?

男爵府

國民生產總值:9248

有無人睇過沙田廖娜琳e生?

想book陳帆,但on leave同要book到9月中,個姑娘叫我一係睇廖e生,一係余啓文,於是我就簡左女e生.但係咪commet好似唔係咁好?我洗唔洗轉呀?

大宅

國民生產總值:2876

Re: 有無人睇過沙田廖娜琳e生?

我搵佢跟產檢,態度友善,我未試過其他所以無得比較;
感覺很個人的,我就覺得 ok ^^

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:5656

我睇過, 只覺得係一般, 冇乜笑容, 唔算nice個隻, 我坐左係度, 又成日同姑娘問第二個case d 野, 淨等都等左幾分鐘, 之前 case d野未攪好. 就應該攪好先叫人入去,

跟住照bb, 預備緊要老公係出面等, 都ok. 但開始照都唔叫佢入黎, 我出聲問係咪老公睇得, 佢地先叫人入來, 但已經miss左幾個鏡頭, 包括見到bb心跳個畫面. 同度長度便算....

之後睇第二個醫生, 分別好大, 好nice同有笑容, 度完bb size. 又同我講邊度係頭, patpat同手仔, 仲講左三次咁多, 知道我政府有覆診都唔介意, 仲問我幾時睇,就番d時間添.

大宅

國民生產總值:3126

我都睇過, 一般般, 有一次沒有b之前唔舒服, book唔到睇開個醫生, 姑娘叫我睇佢, 點知被佢閙我 "點解....." 唔舒服我都唔想架, 仲要被佢閙, 好唔開心 :-(

民房

國民生產總值:11

我個B係廖醫生接生嘅, 我覺得OK喎. 我喺尖沙咀睇, 通常係姑娘set完野, 叫醫生同我先生一齊入黎, 所以未試過睇少左嘅情況. 我都試過照超聲波途中佢要覆電話, 佢之後有同我講唔好意思, 我又覺得無大問題.
其實睇醫生真係好睇夾唔夾, 不過如果你對佢無信心, 咁你遲早都會轉, 不如早d轉.

公爵府

國民生產總值:26018

2018勳章 畀面勳章

我都係搵廖醫生檢查, 佢好nice喎, 又溫柔, 有問必答
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

民房

國民生產總值:60

我都係廖醫生幫我接生,好睬我覆診時佢發現我有高血壓,而且蛋白尿,立刻開刀攞bb出來,我問過做醫生的朋友,佢話好睬發現得早,如果唔係bb同我都可能有事.所以我很多謝佢的.
Priscilla

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.