跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

bb唔用洗頭水得唔得???

大宅

Re: bb唔用洗頭水得唔得???

我都打算用沖涼液來沖涼+洗頭, 其實bb用品應該好溫和, 應該都ok!
如果到時bb唔ok先再算啦! :mrgreen:

別墅

阿奶奶話完,你聽完,睇你跟唔跟姐,但個決定係你度嘛~或者你買2合1的沖涼連洗頭,咪唔洗麻e個問題啦

別墅

Me too. I will use Seba Baby Bubble bath for both 沖涼+洗頭.

男爵府

呢個問題........係沖涼液會"葉"眼, BB洗頭水就唔會姐!! 只要唔好整到入眼就無問題架啦!
所以若怕麻煩可以買二合一, 咁樣就會有唔"葉"眼的沖涼液囉!!!

大宅

hokonepooh 寫道:
Me too. I will use Seba Baby Bubble bath for both 沖涼+洗頭.

我都諗住用Seba baby bubble bath

別墅

miffywen,

I've bought Seba Baby Bubble bath (smallest size) and try it first.. If ok, then will just continue to use it. I did some research from BK ma-ma post and it seems most of them are quite happy with this brand

大宅

我都諗住比bb試下先~
諗下諗下大人用沐浴露都未必一試就啱, 所以比bb試左呢隻先, 我都諗如果bb ok先買大支用咯!

首頁

尾頁

跳至