意見反饋
義工

自由講場 今日: 1105|主題: 1005293

跳至
好想讚一個叫josie(或jessie)的8歲小妹妹..希望你媽咪會見到呢個post

伯爵府

國民生產總值:16016

好媽媽勳章

好想讚一個叫josie(或jessie)的8歲小妹妹..希望你媽咪會見到呢個post

上星期我兒子因病入了醫院(仁安)
同房有一個8歲的小妹妹josie
她真的很乖很體諒
第一天入院..沒有要求媽媽留下陪她
到第二天..媽媽留下陪睡..不過媽媽的床不舒服...睡得不好
在第三天晚上...小妹妹趁媽媽去了洗手間
就試睡媽媽的床...那時我和她閒聊
她也說媽媽的床真的不舒服
我說:你病了..睡自己的床舒服一點麻..
但...在這小妹妹的媽媽出來時
她表現超愛媽媽的床...希望媽媽能和她對換..
她就睡在那張接床..讓舒服的床給媽媽

我真的很感動
這個小朋友真的很乖...
很體諒媽媽工作的辛苦....希望媽媽工作後來陪她時能睡好一點..

禁止訪問

國民生產總值:8013

Re: 好想讚一個叫josie(或jessie)的8歲小妹妹..希望你媽咪會見到呢個post

大宅

國民生產總值:3166

好媽媽勳章

Re: 好想讚一個叫josie(或jessie)的8歲小妹妹..希望你媽咪會見到呢個post

好感動呀~~~
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

侯爵府

國民生產總值:24209

好媽媽勳章 畀面勳章

呢個妹妹好乖好懂事 比10個叻佢

寶石宮

國民生產總值:285640

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果我個仔都係咁孝順就好啦,個妹妹既媽媽一定好識教佢,教到個女咁乖 & 有禮貌。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:1385

8歲....好懂事

洋房

國民生產總值:104

珍珠宮

國民生產總值:46653

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Really a good girl !!

I hope she recover v v v v soon !!!

and hope your son recover v v v v soon too !!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

國民生產總值:1620

好叻女!

水晶宮

國民生產總值:51902

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

josie (jessie), 你好乖呀!

珍珠宮

國民生產總值:36897

2018勳章 畀面勳章

男爵府

國民生產總值:5590

很懂事又有愛心的女孩。
蚊蚊媽

珍珠宮

國民生產總值:34545

good girl !!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

國民生產總值:4992

lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

寶石宮

國民生產總值:366847

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

乖乖~叻女

禁止訪問

國民生產總值:12239

王國長老

國民生產總值:52162

好媽媽勳章 王國長老

好懂事的小妹妹,好乖啊!

伯爵府

國民生產總值:18051

好媽媽勳章

真的很乖, 很懂事, 抵錫.

大宅

國民生產總值:3022

醒目開學勳章

個妹妹好懂事呀, 我諗佢同佢媽媽一定好鍚對方, 呢啲嘢好相輔相成0既, 如果我個囡將來都係咁孝順就好啦, 真係好羡慕呀!
BABY FACE          HONEY BABY

男爵府

國民生產總值:7006

好叻呀!!!!!
不求失,不求得,但求開心得唔得。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.