自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

馬哥孛羅香港酒店生日免費優惠

在八月份內,凡惠顧馬哥孛羅酒店旗下之Cafe Marco、磨坊咖啡室及香味屋的自助午餐及晚餐,[size=x-large]每位當日生日之賓客均可享免費優惠,及獲贈香檳或餐酒一杯!
記得一必須係[size=x-large]生日當天惠顧先有呢個優惠架!

Cafe Marco Tel: 21133912
磨坊咖啡室 Tel: 21137926
香味屋 Tel: 21136046

我老公都係八月份生日架,我哋都已經book左架啦!

大宅

Re: 馬哥孛羅香港酒店生日免費優惠

我想問呢3間邊間晚上自助餐好味?

大宅

謝謝報料!請問你book了那間?我都係8月生日。

大宅

thanks, 咁啱我朋友又係8月生日, 一於去同佢去食先.
係呢, 知唔知邊間好d呢?

http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

男爵府

有甚麼限制??兩個人去全部都在八月份生日,全部都唔駛錢??

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實三間我都未試過架,而我就book左香味屋,因為呢間比較偏向中式,我唔係太鍾意食西餐既,所以揀左呢間囉…

petery,

限制係每枱只限一位生日賓客用呢個優惠及須出示有關文件以茲識別,不可與其他優惠同時使用,而且每枱最少兩位同時惠顧方可享有生日優惠,當然,最重要既係[size=x-large]必須在生日當天惠顧才可獲免費架!

別墅

請問幾錢位 (大人)?

翡翠宮

價錢應該間間唔同架,或者你打電話去問下會清楚d!

dadadidi888 寫道:
請問幾錢位 (大人)?

複式洋房

thx!

大宅

小傑媽媽'
Cafe Marco ,香味屋 ,我都間唔中去,
你book左香味屋,果度食物有中西泰印日式,
晚餐仲有小籠包、北京填鴨、好多中西泰甜品.....

Cafe Marco就西式、中式,亞拉斯加蟹腳.....

翡翠宮

Clicquot,

Thank you very much! 唔知味道如何呢?

Clicquot 寫道:
小傑媽媽'
Cafe Marco ,香味屋 ,我都間唔中去,
你book左香味屋,果度食物有中西泰印日式,
晚餐仲有小籠包、北京填鴨、好多中西泰甜品.....

Cafe Marco就西式、中式,亞拉斯加蟹腳.....

大宅

小傑媽媽,

香味屋味道唔錯
聽聞早兩日 Buffet Dinner 仲加多咗種炸雪糕呀!
如果星期一至四就$27x,星期五六日就好似$32X

大宅

clicquot:
我想去cafe marco,水準如何?

大宅

知唔知小朋友幾多歲要收$? & 收幾多呀?

公爵府

好媽媽勳章

香味屋我之前去過都ok, 我老公生日個日都book左, 我地兩公婆 + 個仔 (2歲) 都係比一個大人錢就可以, 好抵

翡翠宮

Clicquot,

Thanks a lot! :mrgreen:

男爵府

我想問若果只得我同老公兩人,係咪用唔到生日優惠,係咪要有三個人先得.

別墅

The Spice Market MON - THU $248, FRI-SUN & PUBLIC HOILDING $268

Coffee Mill AUDIT $208

Café Marco$258

Café Marco IS BETTER THAN OTHER TWO
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

子爵府

2020勳章

bby 寫道:
香味屋我之前去過都ok, 我老公生日個日都book左, 我地兩公婆 + 個仔 (2歲) 都係比一個大人錢就可以, 好抵

請問有無海鮮(如生蠔/長腳蟹...等等)
因我老公8月生日,但當日是星期五,咁收費如何?
3人同行只收你1人$$,依家仲有無此優惠?
唔該

大宅

2020勳章

freeapple
唔係, 我打電話問左 cafe macro, 我老公8月, 星期2 生日 free, 而我要俾 price: $278 + 10%, 我話我地得2個人, 是否都係一個 free, 他話 ok。
當然, 佢話我老公要 show ID 以證明佢生日日期。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題