意見反饋
義工
[2004年或之前] 天文台無陰公

大宅

國民生產總值:1211

天文台無陰公

我尋日真係好慘同埋好危險!打咁大風重要返工,真係無人性,最慘重係我地D大肚婆,個肚又唔係太覺眼。
我返東涌,而我果到係近海又特別大風,有好多樹同街上面既野都吹都跌哂落黎!真係好驚呀!我最驚係D垃圾桶成個吹埋離,雖然我有兩個人,但我比D風吹都行唔到,放工搭車時幾驚無位坐,上車時D人又唔守秩序,我比人推到幾乎跌左係到,好彩上到車最係一個坐都坐到,不過為左個位都好危險下!又好鬼塞車,最後用左差唔多三個鐘頭先返到屋企,個人面都青埋,個身又濕,係車到又凍,夜晚食唔落野!真係超慘! :-(

大宅

國民生產總值:3396

Re: 天文台無陰公

你真係好慘! 我不用返工, 但整天風大雨大, 想開隻窗抖下氣都唔得, 梗係唔敢落街, 萬一1個垃圾桶飛埋黎或者比風吹跌個b咪好危險, 天文台抵比人鬧
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

伯爵府

國民生產總值:15458

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

好在妳都冇咩事....不過真係驚餐死.....
d人返工都已危險,d大肚婆返工仲牙煙......

大宅

國民生產總值:1294

大宅

國民生產總值:1715

天文台抵比人鬧 --- totally agree

別墅

國民生產總值:795

天文台
好彩冇市民受傷送院,唔係天文台死硬

男爵府

國民生產總值:7208

畀面勳章

大宅

國民生產總值:1715

不過我覺得政府, 特別係天文台好似俾人鬧到慣晒咁, 次次俾人鬧完出黎道下歉就ok, 都唔係第一次架啦...

複式洋房

國民生產總值:321

但佢仲ng認衰呢∼∼∼
真係好離譜!!

子爵府

國民生產總值:12816

畀面勳章

我屋企出面條馬路塌左5,6棵大樹呀!上次打8號都冇咁勁啦,今次話得3號我真係唔信

大宅

國民生產總值:1211

係呀!真係好彩無死人咋!如果係返學既日子就死喇!我學校出面個籃球架都成個訓底左,好彩無傷人,D學生早上就完左D課外活動,因為下午D風特別勁!

大宅

國民生產總值:1027

簡直離晒大譜啦! 咁橫風橫雨都仲係3號! 個天文台台長仲死撐話任何人做佢個位都只有同樣決定!

子爵府

國民生產總值:14678

我屋企附近都勁塌樹, 車/ 人都行唔到. 要封路.

yan511229 寫道:
我屋企出面條馬路塌左5,6棵大樹呀!上次打8號都冇咁勁啦,今次話得3號我真係唔信

大宅

國民生產總值:3454

我尋日都俾雨淋到成身濕哂!

別墅

國民生產總值:924

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.