意見反饋
義工

自由講場 今日: 2135|主題: 1010211

熱烈要求天文台台長林超英下台

別墅

國民生產總值:602

熱烈要求天文台台長林超英下台

林超英你讀咁多書食屎咩....你地設咁多風速站把死咩,淨係睇維港一個風速站,咁拆哂所有風速站留番維港一個算喇!
有啲地方達到烈風即有危險喇,有危險就要掛個8號話俾市民知有危險喇...你地不如唔好睇風速站而决定,改睇下有幾多市傷亡而決定掛幾號風球...

民房

國民生產總值:31

Re: 熱烈要求天文台台長林超英下台

Support!!!

禁止訪問

國民生產總值:16556

伯爵府

國民生產總值:16237

我地強烈要求天文台台長林超英下台~~~

大宅

國民生產總值:3396

舉腳贊成!!!!!!

我有左12週, 不用返工, 住係將軍澳(根據天文台既說法,已經叫做遠離個風少少), 但整天風大雨大, 想開隻氣窗抖下氣d雨都即刻飛入屋, 以前打8號都未試過! 見到新聞個女人比垃圾桶k.o.,梗係唔敢落街, 萬一1個垃圾桶飛埋黎或者比風吹跌既話個b咪好危險, 天文台抵比人狂鬧既, 台長林超英下台!!!

我覺得d好似我既大肚婆仲要冒險返工真係好慘, 到時1屍2命我問天文台點擔當得起!!

有冇人發起遊行去天文台抗議? 有既話預埋我, 我嘔緊都會去

稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

國民生產總值:3052

禁止訪問

國民生產總值:113

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.