義工

論盡家傭 今日: 32|主題: 126647

急急急急急急急急急急急急急急急急

大宅

國民生產總值:1203

急急急急急急急急急急急急急急急急

急, 有無人有印印解僱信樣本, 係犯嚴重過失唔比代通知金佢o個隻, 唔該! (佢偷我支票冒簽 )

大宅

國民生產總值:2703

Re: 急急急急急急急急急急急急急急急急

報警拉佢可即雞
bb 5月23號 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

別墅

國民生產總值:885

我無解僱信樣本,不過記得一定要報警,偷支票冒簽咁大件事,代通知金當然唔使比,不過就要買機票送佢走。最好問勞工處,仲要問埋呢個case有罪在身可唔可以出境呀!

伯爵府

國民生產總值:15505

有證據就即刻報警啦, 仲問?

公爵府

國民生產總值:28324

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

CALL POLICE...MUST MUST

子爵府

國民生產總值:10459

你一定要報警, 唔係佢一陣告番你轉頭話你唔比代通知金佢! 千萬唔好怕麻煩, 否則你將來更麻煩.
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

國民生產總值:4351

call police

大宅

國民生產總值:2989

醒目開學勳章

重唔立即報警同通知銀行.如果佢提左妳既錢,銀行係要妳負責比架.而家好多銀行都改左例啦.佢地話保全支票薄係僱主既責任.

民房

國民生產總值:13

call police

珍珠宮

國民生產總值:32192

先報警再諗! 唔係佢反咬你屈佢!
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

即刻報警,唔好同佢客氣/心軟,亦唔好諗住,算啦,放佢一馬.因為跟手佢去告您唔比一個月代通知金佢....除時順個便屈多您幾樣.個陣您真係唔好問點解呀.

解僱信樣本係天書度有,您可copy落word,再填.不給予通知理由有位比您寫,另將報案個case no. 寫埋落去.表明係x年x月x日報左警.

男爵府

國民生產總值:9143

熱血勳章 2016畫展勳章

1.即刻報警落案
2. 通知銀行有人冒簽, 立刻做'更改簽名'手續同留底指示給銀行, 例如多過某數目, 一定要聯絡到你本人先可過數
3.找agent上門
4. 即刻叫佢執包袱等agent上嚟押佢走, 全程攝抵再搵門口看更上嚟見證, 仲要講明已被炒, 不可進入
5.搵勞工署同入境署報定案

大宅

國民生產總值:2388

我想問下你件事情現況點樣?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.