意見反饋
義工

自由報料 今日: 19|主題: 265848

有冇"八逹通"d職員打電話比你哋係sell保險架??

大宅

國民生產總值:3031

有冇"八逹通"d職員打電話比你哋係sell保險架??

如題.
有冇人係買咗? 你哋點睇?
我個人認為佢哋講得太好喇, 唔知信唔信得過呢?
請大家發表下意見, 謝.
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

國民生產總值:4535

Re: 有冇"八逹通"d職員打電話比你哋係sell保險架??

有呀~真係好煩呀

大宅

國民生產總值:3031

Re: 有冇"八逹通"d職員打電話比你哋係sell保險架??

係呀~
話唔駛買, 佢哋又話買多份保障多d等, 總之就唔願收線, 煩到你嘔. :tongue:
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

國民生產總值:3841

我都有收過呢d電話呀!太過分啦,我登記八達通,竟然打黎sell保險…

伯爵府

國民生產總值:18910

2018勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我早幾個月到收過,話唔需要,佢仲不停咁追問"點解唔要呀","好抵喎"

伯爵府

國民生產總值:17010

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係呀, 打幾之黎sell, 好麻煩呀!!

三個白白豬 寫道:
我早幾個月到收過,話唔需要,佢仲不停咁追問"點解唔要呀","好抵喎"

別墅

國民生產總值:878

有呀 ....... 佢講的住院保險,我本身已有一份差唔多ga(匯豐),但佢就不停咁游說我買多份囉,話會倍多d呀、有雙重保障、某幾項的倍額高呀等等,我都話唔洗,之後仲打黎問我考慮成點.......唉!而新世界又係有e類電話,話免費送你3個月,唔洗比$,即時生效,之後你答應左,就會將你條線飛落個AIA唔知定AIG的經紀度,好順理成章咁叫你每月+$70將個免費保險增值,跟住我咪話咁唔要啦!!佢打左成個禮拜電話黎.......好煩

洋房

國民生產總值:723

Agreed

lcy1998430 寫道:
我都有收過呢d電話呀!太過分啦,我登記八達通,竟然打黎sell保險…

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.