跳至

首頁

尾頁

男爵府

埋嚟睇下: BB展部份counter嘅着數嘢!!

尋日報紙一大版廣告關於聽日開始嘅BB展,一睇,原來都有d counters登咗d着數嘢,要同大家share下,等你地去到個場地之後可以先去呢d counters買嘢先. 詳情如下 (我覺得幾好嘅info我就寫出嚟咋,到時你地再有好料就''通傳"):

item description ~~~ offer ~~~ counter no.
(1) grobag嬰兒睡袋 - 低至5折 (B11-12)
(2) Nestle奶粉&糊仔 - 低至6折 (D25-26)
(3) 飛利浦迷你三合一攪拌機 [HR2870] - 即場買可獲創意食譜一本 (E16-17)
(4) VTech電子產品 - 全線低至7折起 (F05)
(5) Combi Light & Sound Board [suitable for 1 year or above] - 特價$50 (原價$220) (F23-26)
(6) ChuChu用品 - 低至7折 (G11-12)
(7) Chickeeduck嬰兒睡袍 - 即場購物換購場$120 (G14)
(8) Fisher-Price嬰幼兒玩具全線特價發售 (H12-13)

暫時報導係咁多,希望大家去BB展都好有收獲!!!

子爵府

Re: 埋嚟睇下: BB展部份counter嘅着數嘢!!

THANKS

聽日我一早就同老公去,不過唔帶妹妹豬啦
係唔係開10:00AM呀

大宅

thanks paulina,
好呀!!keep 住update有咩着數~~
goofyszesze,
可唔可以去完update吓我哋呀

大宅

Thank you 哂

別墅

希望可以買到多d平嘢!

男爵府

goofyszesze 寫道:
THANKS

係呀,opening hours係10am - 8pm (Monday就係10am - 7pm)
會展中心HALL 1
成人$20;小童$15 (即場購買,不設預售)
enquiry tel: 2811 4522

你地如果有$5 cash coupon (之前買媽媽寶寶送嘅呢),記得帶埋去呀!

大宅

畀面勳章

Re: 埋

pwypaulina 寫道:
[quote]
THANKS

係呀,opening hours係10am - 8pm (Monday就係10am - 7pm)
會展中心HALL 1
成人$20;小童$15 (即場購買,不設預售)
enquiry tel: 2811 4522

你地如果有$5 cash coupon (之前買媽媽寶寶送

別墅

thanks.

另外今日蘋果日報送星期一入場券, 所以我準備星期一先去

大宅

畀面勳章

Re: 埋

可以睇
該用戶已被刪除

大宅

Paulina,

唔該哂, 好有用呀, 請問係尋日邊份報紙有post??

希望大家係bb展都有收穫啦...enjoy!!

禁止發言

大宅

我頭先問過雀巢佢地discount後既price $155, 但我樓下就$149 , 所以妳地買野前最好check定先, 有d真係仲貴過平時買! 小心!

大宅

我想問下星期日夜晚開到幾點?

大宅

bb012506 寫道:

Sunday: 1000 - 2000
]

大宅

THANKS

goofyyszesze, 我聽日都係一早去expo啊~ 俾埋奶粉你呀~ call我呀~

[/url]

侯爵府

我又係明天去ar,仲約埋第2個topic d mami fd去
ar~~一行十人

大宅

poohpoohlee 寫道:
[quote]
bb012506 寫道:

Sunday: 1000 - 2000[/quote]

唔該晒!

男爵府

bighip 寫道:
Paulina,

唔該哂, 好有用呀, 請問係尋日邊份報紙有post??

希望大家係bb展都有收穫啦...enjoy!!

apple daily

子爵府

tammy104
OK 等我去完返黎報料先
你地想我留意邊一類呀?
(尿片、奶粉、玩具........)

首頁

尾頁

跳至