夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

跟離了婚的男人一起

請大家比d意見, 有個有可能發展的男人, 是離過婚的, 有d擔心.

對前妻仍有微言, 他認為忠誠及信任是婚姻關係中最重要的. 由於只是有可能發展的關係,沒有問過他為何跟前妻分開這麼詳細. 應如何去了解呢?及有什麼要注意呢?

洋房

Re: 跟離了婚的男人一起

找一個兩人獨處o既機會來傾下心事,首先你可以講下自己過去o既感情傷心事,例如另一半點樣對你不信任或怎樣對你不忠,講大話呃你等等.......,作用係令佢覺得你同佢一樣,對感情事都抱住同一個觀念,正常來講到左哩個時候,你應該可以問佢多d關於佢同前妻o既事.要注意o既係一定要確定左佢已經真真正正同前妻簽紙離婚(唔係正在分居果種),先至好同佢一起,仲要知道佢本身有冇仔女,如果有,係跟佢定佢前妻住呢,哩個都係要考慮o既問題.
不要勉強對方改變性格來遷就你, 只有引導對方改善自己來迎合你. 凡事無須太執著,執著只會添苦惱.

別墅

其實下次等佢講開佢前妻的時候, 順哂問佢囉!可能佢都想話你知, 不過唔想自己講.

男爵府

問到的答案有幾多成真假都成問題~
小心觀察先發展!!尤其自己講到前妻講到自己
立場點點點有幾唔開心呢d,似是想sell你知佢係
點等你同情多d,好男人是大方不計較的係唔會
數落過去的感情,會計算的男人不懂愛.

洋房

首先要知道佢係真唔係離咗婚。

好似我c6, 我們都未離婚, 佢外面已經有個gf,
gf仲知佢有老婆, 不過我就唔知嗰c6係佢gf面前怎講我們的關係, 斷估gf都估唔倒我d仲有....

複式洋房

所以自己都覺得好冒險, 好驚, 唔知點去了解佢. 亦覺得佢仍然對前妻有微言, 即是仍然未放低過去的感情.

而自己又想跟佢開始的, 真苦惱..
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至