意見反饋
義工

自由講場 今日: 582|主題: 1005462

堅拒掛8號風球林超英有職升

珍珠宮

國民生產總值:34905

2018勳章 畀面勳章

專欄專論
A27 蘋果日報 李八方
隔牆有耳

---------------------------------
---------------------------------

風大雨大,中環班消息人士個個匿埋,冇

珍珠宮

國民生產總值:35220

Re: 堅拒掛8號風球林超英有職升

別墅

國民生產總值:854

珍珠宮

國民生產總值:36954

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

國民生產總值:44241

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

民房

國民生產總值:26

蘋果日報

男爵府

國民生產總值:7400

力挽港股. 不致損失.
居然好彩又俾佢搏到沒有香港人
因沒有懸掛 8 號波而有死亡的數字出現.
當然有獎啦
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

公爵府

國民生產總值:27561

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

亞仔無去興趣班我損失 HK$35~

男爵府

國民生產總值:8346

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

國民生產總值:6777

好媽媽勳章

男爵府

國民生產總值:6339

:tongue: :tongue:

水晶宮

國民生產總值:71818

畀面勳章 環保接龍勳章

他日林台長棄官從商, 一定大受歡迎!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

國民生產總值:8395

你咪算好囉,我冇左$240呀!

florence0204 寫道:
亞仔無去興趣班我損失 HK$35~

男爵府

國民生產總值:7514

好媽媽勳章 畀面勳章

好彩冇死人,否則良心點好過。
升到職,怕個天都唔放過佢。
做錯左就快d道歉,咁仲得人原諒。

大宅

國民生產總值:1599

男爵府

國民生產總值:5199

林超英一定有職升啦!

[超英] 超越英國佬wor,係阿爺眼中,當然啱聽,咁升職有望啦!

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

國民生產總值:71818

畀面勳章 環保接龍勳章

幻想曲 寫道:

林超英一定有職升啦!

[超英] 超越英國佬wor,係阿爺眼中,當然啱聽,咁升職有望啦!

改名叫"倒英"、"挺中" 一定有運行!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

別墅

國民生產總值:761

因為我鍾意生滋電話,
所以永遠只掛3號,

而且我做了台長3年,
如果要掛8號等我做滿8年先,

等下啦香港人.

人欲冇求何需求,人若有求何處求-------------------------天下烏鴉一樣黑,利益衝突起爭端-------------------------鏗得一蚊得一蚊,鏗鏗埋埋等你坤-------------------------別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿,若然比你看得穿,你會比我更加癲

珍珠宮

國民生產總值:35220

mclam 寫道:
[quote]
幻想曲 寫道:

林超英一定有職升啦!

改名叫"倒英"、"挺中" 一定有運行!! [/quote]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.