跳至

首頁

尾頁

大宅

大家訓到嗎?

唔知係太大風, 還是個肚真係大左重左, 黎個WEEK無以前訓得咁舒服同容易, 係床度 "典" 好耐先訓到, 而且又好易醒, 個肚好似被壓住咁呀!:-(

你地有無咁既情況呢??

大宅

Re: 大家訓到嗎?

岩岩bingo之後都好好訓..但係近呢個幾星期,訓得唔好,好易醒....同埋成日驚壓住個肚訓..有時訓d位,整到bb唔舒服,佢又會踢你...

大宅

我瞓得好好(播),直情瞓到唔知醒返工添!

複式洋房

我都訓得唔係咁好, 好驚"宅"到阿B,攪到成晚要, 訓下左, 訓下右, :-( 不過最慘都係比老公D鼻鼾聲嘈醒

別墅

我都係咁, 一晚醒幾次, 去2次toilet, 次次都好難訓返, 搞到第2天無咪精神 :-(

大宅

好媽媽勳章

我都訓得唔好,因為要就住呀b,又驚老公會反訓一個pat pat撞埋o黎. :-(
雋彥bb出世重3.125kg

伯爵府

我都好好瞓, 有時成晚都唔係起身去厠所

大宅

kylieman,

我都係咁呀!!! 最閉係呀b郁來郁去, 好似條魚咁典下典下, 攪到我訓唔到呀!!!
d 書又話要開始左側訓, 但一側呀b 就投訴, 打平訓又摘住, 點好呀?? :-(

大宅

有時我覺得阿B夜晚會活躍D.....夜晚佢踢得大力d架..唔知係唔係日頭返工,唔得閒feel佢郁...
不過有時佢踢都冇所謂,有時佢轉身,個肚就好似整起左一舊咁...

happyivy,
冇辦法喇,唯有轉到個位,又岩自己,又岩阿b囉...

大宅

我都發覺依個禮拜開始無咁快訓著, 要就吓個肚位, 好彩暫時仲可以一覺訓到天光, 唔使紮醒去厠所

洋房

我最近好似好瞓左喎,好似剛剛有bb時成日瞓, 仲好似瞓極都唔夠咁, 不過我睇書, 應該到7個月左右就瞓得唔好, 可能你地早左d 啦!
該用戶已被刪除

大宅

hello 大家 !!
happyivy:
不要只訓左側, 因我又是看書稱最好左側訓, 攪到我左邊胸骨成日痛.
上星期上產前運動斑, 跟導師談及, 她稱不可能訓死一邊, 一定要左右交替 !!!
而且她稱不要盡信書 !!!
小心小心 !!

大宅

我訓向一邊耐d, 小b會響嗰邊郁郁下, 唔知係咪壓住佢唔舒服, 所以即刻轉去另一邊, 一陣之後到另一邊郁郁下, 總之成日要轉黎轉去
我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!
該用戶已被刪除

洋房

我依家側訓時, 心口對落個位有時會d 痛, 有無人知點解

伯爵府

擒晚臨瞓前bb係到不停踢我, 我同老公講bb仲唔瞓覺, 跟住老公都摸到佢不停郁, 有時好似唔知手/腳仔突出嚟, 老公就同bb講要瞓覺, 唔好玩喇, 媽咪瞓唔到覺啦

別墅

精緻種植勳章

NOVBB ,

心口對落個位痛係因為bb預住個胃, 而今胃酸倒流,係好似灼熱的感覺呀?
我都係咁痛, 一直到生呀 :-(
該用戶已被刪除

子爵府

我前幾日証實咗食通菜係會抽筋架,我之前試過抽2次,諗諗下果排62煮過2次,於是我再試下再食,點知果晚就抽喇,無食就無抽過,唔知有無關係呢?
未經本人許可, 不得轉載

首頁

尾頁

跳至