義工

潮流時尚 今日: 40|主題: 88208

請問知不知邊度有老人家的晚裝(仲要係好肥)賣呀?

大宅

國民生產總值:1461

如題~~~
我諗住帶佢去深圳做,但係又行動不太方便....
真煩呀~~~
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

男爵府

國民生產總值:7502

2018勳章

Re: 請問知不知邊度有老人家的晚裝(仲要係好肥)賣呀?

不如你試吓去太子"金都" , 果度都好多晚裝租及買, 我諗都有訂做.....
bjjm 寫道:
如題~~~
我諗住帶佢去深圳做,但係又行動不太方便....
真煩呀~~~

大宅

國民生產總值:3218

try marks & spencer

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

男爵府

國民生產總值:5730

尖沙咀近山林道有一間幫人訂做媽咪飲衫的, 但要上一條好長的樓梯, 價錢約一千蚊一件褀袍左右.

珍珠宮

國民生產總值:34685

金都落一層有間幾好ga!
我奶奶都係果度租~

大宅

國民生產總值:1567

金都啦!有幾間都唔錯,重可以做租,又可以做件岩自己心水,但又唔洗驚著一次唔抵,我結婚時,我個奄尖奶奶(又要平又要似HIGH FASHION)都係個度攪掂。 

男爵府

國民生產總值:6170

可以去迎賓做呀.太子道西萬年大廈2樓 (京港酒店斜對面).
違規簽名-超版代刪

別墅

國民生產總值:550

金都好多CHOICES......

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.