自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

急!急! PCCW優先試3G既媽咪呀? 入黎傾下先啦.

急!急! PCCW優先試既媽咪呀? 入黎傾下先啦.你收唔收到佢地打電話比你地呀.
佢地講到好吸引喎,上台價d機仲好平潻.
仲話可以拎部新機黎我屋企潻?????

洋房

Re: 急!急! PCCW優先試既媽咪呀? 入黎傾下先啦.

你係咪講緊 3G電話呀?

男爵府

Re: 急!急! PCCW優先試既媽咪呀? 入黎傾下先啦.

係呀

男爵府

Re: 急!急! PCCW優先試3G既媽咪呀? 入黎傾下先啦.

頭先岩岩打比我. 佢地仲講到D機價好吸引架.
仲叫我放返出去買都有著數喎.

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 急!急! PCCW優先試3G既媽咪呀? 入黎傾下先啦.

我有用緊
不過無打比我呀
@_@
佢比咩offer你呀?

男爵府

sony ericsson k800i only $2288, 但係我唔鐘意se既機. n80企硬$4488.
我問點解佢話se同佢地公司有聯系喎.

大宅

醒目開學勳章

我都係喎, 點解我無收過佢哋的電話??

ABCD媽咪 寫道:
我有用緊
不過無打比我呀
@_@
佢比咩offer你呀?

男爵府

可能陸續打比你地架啦. 因為我同佢都講左成30分鐘.

大宅

醒目開學勳章

唔係化?? sony ericsson k800i 公價係4680, 依家佢俾到你$2288?? , 有咩condition??如果唔係邊有咁"著數"

ERICBB 寫道:
sony ericsson k800i only $2288, 但係我唔鐘意se既機.

男爵府

佢話第一次要比$3098. 其後$39/18個月退返囉.
計開都係$2288一部機喎.

大宅

醒目開學勳章

吓!! 要簽18個月呀?? 咁我唔要囉.. 最討厭係簽長約 :evil: 多謝你俾料. 到時佢哋打嚟都知點應付.

男爵府

同埋我諗都唔知係咪問題既機先會咁平.
反而n80就硬企點平都要$4xxx.
唔得又係一分鐘一分貨. 最好笑佢就係話叫我拎去買比人都抵喎.佢話你放$3500都有大擺人要.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我係路人甲一個行過搭句嘴, 我估佢咁平係因為佢

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

我都聽過真係好平呀,
月費最平都係$98+$12隧道費.
$110/2000分+2000分鐘自己人.
又唔算貴咋喎.

大宅

雖然我冇收到電話, 但今日收咗一封PCCW嘅信,
內容同你哋所講嘅大致一樣o 另外, 如果唔想join
佢哋d plan, 咁個電話點比番佢哋(信中無提到)

男爵府

你係邊喥拎機就去返果喥還機就得架啦.
不過一定要拎哂所有野呀!包括埋合約呀.

首頁

尾頁

跳至