意見反饋
義工

育兒好物 今日: 7|主題: 92779

跳至
請問 [卡洛塔妮] 羊奶片 在BB展買係咪最抵?

伯爵府

國民生產總值:15354

記唔記得舊年BB展賣幾錢??

羊奶片係咪真係好好??
你地BB鍾意邊隻味呀?? 綜合? 乳酪? 定 草莓?
THX~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

Re: 請問 [卡洛塔妮] 羊奶片 在BB展買係咪最抵?

請問有冇人知呀?
thx~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔隻隻味都鐘意,佢食親就會笑架喇...咁岩依家得番1/4can...我都想聽日去睇下...或者星期1先去~

子爵府

國民生產總值:12710

I bought from Yahoo $55/200 pcs 綜合味.

我個寶貝仔係屎撈B

大宅

國民生產總值:1645

囝囝食綜合!

禁止訪問

國民生產總值:10761

子爵府

Haemon 寫道:
I bought from Yahoo $55/200 pcs 綜合味.

邊個買家呀?,可唔可以比條link黎睇睇呀?
我只見過好似$25/70粒士多啤梨

子爵府

I bought from this seller, I ordered it on 1/8 and I received it by 2/8.

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4759288

Hope can help you.
我個寶貝仔係屎撈B

伯爵府

Haemon,

thx~~~~~
睇埋bb展, 邊度平d先... :mrgreen:

大宅

國民生產總值:2521

好媽媽勳章

係比幾大0既bb食架?

伯爵府

大約1歲以上啦~

子爵府

可樂皓皓 寫道:
大約1歲以上啦~

但我個仔6個月果時我已經買左比佢食喇~
因為果次咁岩去永安見到...果sales請左幾粒比我個仔食我個仔之後唔製要繼續食我咪唯有買比佢囉~
不過sales教我1分4咁比佢食,但我個仔鐘意咬野,如果整粒呢,佢食果隻Bear公仔會哽親...所以就1開2~
另外果2隻佢都可以成隻食~

民房

國民生產總值:103

Hi, Haemon

It need buy a 4 ctn , Becasue if buy 4 ctn not HK$ 55?
Can you tell me

thank you

民房

國民生產總值:26

我上次在油塘見有sales做promote-$50,佢話可以打上 " 會 " 問,邊度做promote喎... :-P

子爵府

Cyrus.mummy,

Copied from Yahoo:

$55�can (購買1~3罐者,只限在本賣場購買其他物品者換購。郵寄者,另加收郵資。只限其他寫明包速遞的商品一起送貨) (無論買多少都不面交!)

單購買卡洛塔妮羊奶片至少需買4罐或以上

$220  四罐

$520  十罐

$750 15罐

以上價錢包速遞送貨或掛號,不面交 (無論買多少都不面交!)

用掛號或速遞,需視閣下購買數量及所在地,由賣家決定出貨方式!

我個寶貝仔係屎撈B

大宅

國民生產總值:2521

好媽媽勳章

我今日0係BB展問左有4隻牙仔先好食喎

禁止訪問

國民生產總值:969

民房

國民生產總值:15

羊奶粉有冇特價呢??
be happy happy and happy!!!

大宅

國民生產總值:1199

藥房會唔會平d呀?

大宅

國民生產總值:3501

藥房 $56 一can 綜合味.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.