懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

廣華做了Oscar!

廣華寄左個 result 比我, 淨係寫住"陰性".
但無任何其他數據, 我打電話比廣華問詳細d資料,
佢地話我個 result 係 1:2500=低危,但我見其他 mami 在
威記做 d result 係 1:xxxxx, 甘我咪差 d law,
因我生時剛係 age 35, 有d驚呀!!都吾知抽吾抽胎水驗好!!
有無 mami 在廣華做 oscar, 你地 d 數據係幾多呀!

大宅

Re: 廣華做了Oscar!

我係QE做產檢, 無得做OSCAR, 要18~20週抽羊水....

我今日係私家做OSCAR, 醫生話其實係睇歲數唔好睇OSCAR RESULT去決定抽唔抽羊水, 因為驗羊水準確度係99%. 做OSCAR 醫生唔可以果斷話你知個BB有事定無事

所以我覺得你唔使太擔心, 一係最後返廣華抽羊水驗, 醫生話有風險但低喎, 一係你要信個 result
學習吧! 有方法令孩子開竅[廣告]

珍珠宮

1:2500好低危啦...我就1:3500中西醫都問過都話OK

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

廣華話如 result 係低危, 無得抽羊水, 要自己在C+做呀,
但老公又吾想做, 吾想冒1%風險喎, 15/16呀!!
sell2japan 寫道:
我係QE做產檢, 無得做OSCAR, 要18~20週抽羊水....

我今日係私家做OSCAR, 醫生話其實係睇歲數唔好睇OSCAR RESULT去決定抽唔抽羊水, 因為驗羊水準確度係99%. 做OSCAR 醫生唔可以果斷話你知個BB有事定無事

所以我覺得你唔使太擔心, 一係最後返廣華抽羊水驗, 醫生話有風險但低喎, 一係你要信個 result

首頁

尾頁

跳至